Kızılay’ı hakkında merak edilenleri anlatacak

Kızılay’ı hakkında merak edilenleri anlatacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliği ile düzenlenen etkinlikte Türk Kızılay Denizli Şubesi Başkanı Adem Salih Deniz konuşmacı olarak katılacak ve Kızılay hakkında merak edilenleri…

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliği ile düzenlenen etkinlikte Türk Kızılay Denizli Şubesi Başkanı Adem Salih Deniz konuşmacı olarak katılacak ve Kızılay hakkında merak edilenleri anlatacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından düzenlenen Sivil Toplumu Konuşuyoruz’un bu haftaki konuğu Türk Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz olacak. Başkan Deniz’in konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte, Kızılay’ı ve Kızılay hakkında merak edilenler anlatılacak. Program ile ilgili konuşan Başkan Deniz, “Gelen davet üzerine bizlerde Kızılay’ı daha iyi anlatmak için programa katılacağız. Tüm dünyanın zorlu bir süreç yaşadığı şu dönemde, Kızılay hakkında merak edilenleri ve soru işaretlerini gidereceğiz. Pandemi döneminde yaptığımız çalışmaları da ana hatları ile anlatacağımız programımıza herkesi bekliyorum” dedi.

Program; 9 Şubat 2021 Salı günü saat 14:00’da, ZOOM üzerinden gerçekleştirilecek.