KİCK BOKS’CULAR MADALYA İLE DÖNDÜ

KİCK BOKS’CULAR MADALYA İLE DÖNDÜ

Geçtiğimiz günlerde Şanlı Urfa’da yapılan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasında ilimizi temsil eden sporcular, Gümüş ve Bronz Madalya ile dönüyorlar.

Antrenörleri Kaan Öz önderliğinde hazırlanan ve geçtiğimiz hafta içerisinde Şanlı Urfa’da yapılan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasına katılan Denizlili Kick Bokscular, bütün olumsuzluklara rağmen bir gümüş, bir bronz madalya ile döndüler.  

22-29 Ocak 2023 tarihleri arasında Şanlıurfa’da yapılan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasına Denizli'yi temsilen katılan sporcular madalya ile döndüler. 69 kg Genç Erkekler kategorisinde yarışan Kağan Çıragöz gümüş madalya, +94 kg Büyük Erkekler kategorisinde yarışan Yusuf Dağ ise bronz madalya kazandı.

Antrenörleri Kaan Öz sporcularından memnun olduğunu bilirterek, “takımımızdaki sporcular, ellerinden gelenin en iyisini yaptı ama, şunu söyleyebilirim ki bu turnuva da sakatlıklar peşimizi bırakmadı. Yarışan 8 sporcumuzdan 6’sı sakatlık yaşadı. Buna rağmen ellerinden geleni yaptılar. Sakatlıklar alınabilecek diğer muhtemel dereceleri engelledi.” Dedi.

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Antrenör Kaan Öz, kendilerine maddi ve manevi destek veren kurum ve kişilere de teşekkür ettiği açıklamasında, “Takımımıza verdikleri maddi ve manevi katkıları ile yanımızda olduklarını hissettiren Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Sayın Osman Zolan'a, Çal Belediye Başkanı Sayın Fethi Akcan'a, Denizli Ticaret Odası başkanı Sayın Uğur Erdoğan'a, Demirten Mimarlığa, Meyteks'e ve Bks Makinaya teşekkür ediyorum” dedi.