KAZADA ÖLENLERİN ARASINDA DENİZLİLİ VAR

KAZADA ÖLENLERİN ARASINDA DENİZLİLİ VAR

Sabah saatlerinde Afyon Dinar ilçesi yakınlarında şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle meydana gelen trafik kazasında ölenlerin arasında Denizli’den kişilerin de bulunduğu belirlendi 

Bugün sabah saatlerinde Afyon Karahisar ile Dinar ilçesi Haydarlı yakınlarında, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle meydana gelen yolcu otobüsü kazasında 8 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Ölenlerin arasında Denizlili kişilerin de bulunduğu tespit edildi.   

Vali Yiğitbaşı kazanın ardından tedavi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıları ziyareti sırasında bilgi vererek, şunları söyledi: "Kaza şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinden ötürü meydana geldi. İlk bilgilere göre 8 vefatımız var. Hem yaralılarımızı ziyaret ettik. Hastanemizde ağır yaralı, hayati risk taşıyan 3 hastamız var. Bir tanesinin dalağı alındı. Birinin akciğerlerine hava girmesi söz konusu, dren takıldı. 3 hastamız şu an hayati risk taşıyor. Bir tane de Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ndeki (AFSÜ) hastamız şu an beyin cerrahisi uzmanlarımız tarafından ameliyata alındı. Onun da durumu ağır. Ancak inşallah hayati risk taşıyan hastalarımızın biz sağlıklarına kavuşmasını ümit ediyoruz. Onlar Dinar Devlet Hastanesi'nde otopsi işlemlerini şu an tamamladılar. Bu şekilde tabi burada vefat eden vatandaşlarımızın kimlik bilgileri de şu an itibarıyla tamamlanmış durumda, bir tane vatandaşımızın sadece kimlik bilgileri henüz netlik kazanmadı. Üzücü bir durum gerçekten tüm hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum, ailelerine sabırlar diliyorum, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Hepimize geçmiş olsun."

ÖLENLER ARASINDA DENİZLİLİ VAR

Öte yandan, kazanın arkasından başlatılan otopsi ve kimlik tespit çalışmaları sona erdi. Yapılan incelemelerin ardından kazada ölen Fatma Temiz (42), Sultan Nur Özay (40), Sevay Özay (40), Halime Tıpırdamaz ve Ayşe Koç’un Denizlili, İsmail Yoldaş’ın Diyarbakırlı, Yakup Uçar’ın Mardinli ve Mehmet Tuncer’in ise Dinar nüfusuna kayıtlı oldukları belirtildi. (Haberler.com)