KARİYER KOÇU BİLGİ VERDİ

KARİYER KOÇU BİLGİ VERDİ

Kariyer Koçu, Kelebek Projesi’nin Kurucusu Yelda Yolay Kazanoğlu tarafından verilen seminerde; “Bireysel Farkındalık”, “Kurumsal Başarı” ve “Toplumsal Duyarlılık” başlıkları altında bilgiler…

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve Final Okulları işbirliği ile Ulusal Kelebek Projesi kapsamında düzenlenmiş olan “Kariyer Olmak” konulu seminer gerçekleştirildi.

 

Kariyer Koçu, Kelebek Projesi’nin Kurucusu Yelda Yolay Kazanoğlu tarafından verilen seminerde; “Bireysel Farkındalık”, “Kurumsal Başarı” ve “Toplumsal Duyarlılık” başlıkları altında bilgiler verildi.

Kitap karşılığında vermiş olduğu seminerler ile daha çok kütüphane kurmak misyonunda olan Yelda Yolay Kazanoğlu; “2013 yılında ilk tohumlan atılan Kelebek Projesi, resmi kurumların onayı ve sponsor firmaların desteği ile Denizli'den Türkiye çapına yayılan Ulusal Kelebek Projesi haline gelmiştir. Bu anlamlı projemizi destekleyen, sosyal vicdani sorumluluk projemize sahip çıkan, büyüten herkese çok teşekkür ederim. Projemizle tüm Türkiye'ye bilgi, kültür, sanat, bilim ve ihtiyaç olan her şeyi sevgiyle taşımayı hedefliyoruz.” dedi.