Karete İl Müsabakaları Buldan'da yapıldı

Karete İl Müsabakaları Buldan'da yapıldı

Buldan Belediyesi’nin katkılarıyla İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonu’nda renkli görüntülere sahne olan müsabakalara, 350 sporcu katıldı.

Denizli İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün, Buldan Kaymakamlığı ve Buldan Belediyesi’nin katkılarıyla Buldan’da düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karate İl Şampiyonası ilçe Spor Salonu’nda yapıldı. 

Minik, yıldız, ümit, genç ve 21 yaş altı 350 sporcunun katıldığı Karate İl Şampiyonası’nın ilk günü, minik sporcular kata ve yıldızlar karate grup müsabakaları gerçekleştirildi.  Minik sporcuların kata gösterilerini büyük bir beğeniyle izleyen Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen müsabakada görev alan antrenör ve hakemlere Buldan dokuması el ürünlerinden hediye ederek, teşekkür etti, başarılar diledi. 

Belediye olarak spor yatırımlarına önem verdiklerini belirten Başkan Şevik, “Bizim öncelikli amacımız, çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup, boş vakitlerini spor yaparak geçirmelerini sağlamak ve ülkemizin geleceğine faydalı bir birey yetiştirmektir. İçimizden birçok yetenekli sporcular çıkıyor ve ilçemizi başarıyla temsil ediyorlar. 2022 yılı içerisinde de ilçemizdeki spor faaliyetlerini arttırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu konuda bizlere destek olan Gençlik ve Spor Bakanlığına, Spor Toto Daire Başkanlığına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Şevik,  grup yarışmalarında kata kategorisinde dereceye giren minik sporculara madalyalarını taktı. Müsabakalar yarın ümit, genç ve 21 yaş altı kategorilerinde devam edecek.