Kar Trakya’dan Ülkemize Girmeye Başladı

Kar Trakya’dan Ülkemize Girmeye Başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan Kar yağışı bugün sabah saatlerinde Trakya’dan ülkemize girmeye başladı. İlimizi içine alan Batı bölgelerinde de fırtınanın…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan Kar yağışı bugün sabah saatlerinde Trakya’dan ülkemize girmeye başladı. İlimizi içine alan Batı bölgelerinde de fırtınanın ardından kar yağması bekleniyor.

Trakya’yı etkisi altına alan yoğun kar yağışı Lüleburgaz’da da etkisini gösterdi. Sabah saatlerinde beyaza bürünmeye başlayan Lüleburgaz’da Tarihi Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi ve Kongre Meydanı gibi simge bölgelerde kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. 

Yurdun batı kesimini etkisi altına alan yoğun kar yağışlı hava dün gece saatlerinde Kırklareli’nden giriş yaptı. Sabaha karşı Lüleburgaz’da da başlayan kar yağışıyla birlikte kentin üzerini beyaz bir örtü kapladı. Vatandaşlar güne kar sürpriziyle başlarken ortaya güzel görüntüler çıktı.  

 

Bu Geceye Dikkat

Öte yandan Trakya'dan başlayan kar yağışı, İstanbul başta olmak üzere bazı kentleri etkisi altına alırken, ilimiz Denizli'nin içinde bulunduğu Batı Ege ve iç Ege bölgesinde sıcaklıklar düşecek. Gecee saatlerinde kar yağması bekleniyor. 

Ekipler teyakkuzda

Öte yandan Büyükşehir ve ilçe belediyeleri Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, teyakkuz halinde kış günlerinin getirdiği olumsuzları gidermek amacıyla bekliyorlar. Kar küreme ve tuzlama araçlarıyla hazır olan ekipler, 24 saat nöbette bulunuyorlar.