Kale'de Şenliğe Davet

Kale'de Şenliğe Davet

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç 27.Geleneksel Kale Biber Festivali, Kaledavaz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Konserleri için basın toplantısı yaptı

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç,11-13 Ağustos Günleri arasında düzenlenecek olan 27.Geleneksel Kale Biber Festivali, Kaledavaz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Konserleri için Denizli Basın Merkezinde,  basın mensuplarıyla bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Kale ilçesine özgü tescilli Kale Biberinin tanıtımına yönelik bu yıl 27.'si düzenlenecek olan Geleneksel Kale Biber Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri programı netleşti. Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç ve Altın Kemerli Güreş Ağası Sezer Tomay'ın katıldığı topantıda basın mensuplarına bilgilendirme yapıldı.

 Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç : Tüm Halkımızı Biberinden doğasına, Baklavasından havasına Kalemizin tüm güzelliklerini görmek, 11 Ağustos'ta Zeynep Casalini 12 Ağustos İrem Derici Konserlerimize ve 13 Ağustos'ta Yağlı Pehlivan Güreşlerimize davet ediyorum, 13 Ağustos 2023 Pazar Günü Tüm Güreş severleri Recep Tayyip Erdoğan Er Meydanına, Kaledavaz Yağlı Pehlivan Güreşlerine bekliyoruz dedi.