KALE'DE BAŞKAN SAĞINÇ VE 6 HAYIRSEVERDEN ÖRNEK BAĞIŞ

KALE'DE BAŞKAN SAĞINÇ VE 6 HAYIRSEVERDEN ÖRNEK BAĞIŞ

7 HAYIRSEVER BİR ARAYA GELDİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE 2 ARAÇ HİBE EDİLDİ

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç ve beraberindeki 6 hayırsever iş insanı tarafından alınan 2 araç, Kale İlçe Emniyet Amirliği’ne teslim edildi.

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç ile hayırsever iş insanları Hasan Karaayvaz, Savaş Keleş, Aslı Çomak, Abdülkerim Botan Güngör, Memduh Koçak ve Tolga Ozan Yılmaz tarafından 2 araç alındı. 7 hayırsever iş insanı tarafından alınan araçlar, Kale İlçe Emniyet Amirliği’ne bağışlandı.
Hayırsever iş insanlarının katkılarıyla emniyet ekiplerine kazandırılan 2 araç, Kale İlçe Emniyet Amirliği’nin hizmetlerinde kullanılmaya başlandı. İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ise katkılarından dolayı iş insanlarına teşekkür plaketi verdi. 

Konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Hayırsever iş insanlarımızın katkılarıyla kuvvemize kazandırılan 2 adet araç satın alınarak vatandaşlarımıza daha etkin ve kaliteli bir hizmet sunabilmek adına Kale İlçe Emniyet Amirliğimiz hizmetlerinde kullanılmaya başlanmıştır. İl Emniyet Müdürümüz Yavuz Sağdıç, değerli katkılarından dolayı iş insanlarımıza teşekkürler ederek plaket vermiştir” denildi.