Kale’de 32 mahalle başkanları iftar yemeğinde buluştu

Kale’de 32 mahalle başkanları iftar yemeğinde buluştu

Kale’de 32 mahalle başkanları iftar yemeğinde buluştu

 Kale Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı, Mehmet Salih Sağınç 32 mahalle başkanları ile iftar yemeğinde buluştu.

Mahalle ve esnaf ziyaretleriyle seçim çalışmalarına son hız devam eden Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç 32 mahalle başkanları ile iftar yemeğinde buluştu.

Başkan Sağınç, “Önceki Dönem İlçe Başkanlarımız, Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetimi, Meclis Üyesi Adaylarımız, Yönetimimiz, Mahalle Başkanlarımız, Sandık Kurulu Üyelerimiz ve 32 mahalle başkanları ve teşkilatımız ile iftar programında buluştuklarını belirterek, “Kale Belediyesi olarak her zaman yakaladığımız büyük başarıyı bu seferde yakalayarak Kale’nin Kale gibi olduğunu ispatlayacağız” dedi.

Başkan Sağınç Kaleli hemşehrilerimizde bu güne kadar nasıl arkamızda durarak destek oldularsa 31 Mart’da da yanımızda olarak destek vereceklerdir.  Sayın Osman Zolan’ın ve Cumhur İttifakın bize verdiği büyük gücün desteğiyle Kale yatırım almayan ilçe konumundan, yatırım alan ilçe konumuna geçti ve inşallah yeni dönemde de gümbür gümbür yatırımlar yapılmaya başladığımız bir dönem olacak Kaleli hemşehrilerimizden bize güçlü desteklerini esirgememelerini istiyoruz” dedi.