KALE TOGG'UNA KAVUŞTU

KALE TOGG'UNA KAVUŞTU

Kale Belediyesi,  yerli ve milli otomobili olan  TOGG’u Kale’ye kazandırdı

 Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç “Ülkemiz için müthiş bir gurur olan yerli ve milli aracımız TOGG'u teslim aldık” dedi.

Türkiye’ye ve Dünyaya yakışır bir araç olduğunu belirten Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Cumhuriyet tarihinde ilk defa yerli üretimle yapılan bir araca sahip olmak bizim için çok gurur verici, TOGG’u Kale Belediyemizde ve Kalemizde görmüş olmak bizim için çok gurur verici inşallah ilçemizde uzun yıllar hizmet edecek. Yerli milli aracımızı Kale’ye getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz”dedi.  

Plakası “20 TOGG 005” oldu 
TOGG makam aracının plakasında hassas davrandıklarını vurgulayan Başkan Sağınç Uzun menzil son versiyonu aracımızı aldıktan sonra plakasında hassas davrandık. 1905 Kale Belediyesi’nin kuruluş yılı olduğunu altını çizen Başkan Sağınç  bizde TOGG otomobilimizin plakasını 20  TOGG 005 olarak değiştirdik ilçemize,  belediyemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.  

“Gurur verici”
TOGG izlenimleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Sağınç “Gerçekten muhteşem bir araba olmuş. Hiç ses yok, torku çok yüksek, bastığınız anda kalkışı çok iyi. Araç kullanıcı olarak ben de büyük bir keyif aldım. Günümüz şartlarında en uç noktadaki araçlarla rekabet edebilecek noktada. Hem iç dizaynı hem dış dizaynı gayet iyi planlanmış. O açıdan ben Türkiye’ye yakışır, dünyaya yakışır bir otomobil olarak görüyorum.  “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve emek veren herkese gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.
Türkiye Yüzyılı’nın gururu yerli ve milli otomobili TOGG’a vatandaşlar da yoğun ilgi gösterirken, bol bol fotoğraf ve video çektiler.

TOGG ' a büyük ilgi gösteren Kale halkı : Başkanımız Mehmet Salih Sağınç'ın vizyonu ve ileri görüşlülüğü sayesinde ilçeler içinde ilk sırada yer alan Kale Belediyesi sayesinde TOGG ilçemize de geldi Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz dediler.