KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

Denizli genelinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda çok sayıda kaçak tütün, tütün mamülü ve akaryakıt yakalandı. Yakalanan kişiler hakkında işlem yapıldı

Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan kaçakçılıkla ve uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında; ilimiz genelinde “Tütün ve Tütün Mamulleri ile Alkollü İçki Kaçakçılığı” suçlarının önlenmesi amacıyla her türlü kaçak ürün satışının engellenmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 2 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan kişiler hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet Suçu” kapsamında adli işlem yapılmıştır. Yapılan operasyon ve aramalarda; 4.600 adet makaron, 2.740 adet sarma sigara, 4 kilogram kıyılmış tütün, 2 adet sigara sarma makinası ele geçirildi. 

KAÇAK AKARYAKIT YAKALANDI

Öte yandan, yine emniyet ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, ilimiz genelinde “Akaryakıt Kaçakçılığı” suçunun önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonda, durumundan şüphelenilerek takibe alınan araç Sarayköy ilçesinde durdurulmuş, 1 şüpheli şahıs yakalandı. Araçta yapılan aramada, her biri 1000 litre kapasiteli 3 adet plastik tankların içerisinde toplam 2.000 litre kaçak akaryakıt ele geçirilmiştir. Yakalanan kişi hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet Suçu” kapsamında işlem yapıldı.