Kaçakçılara göz açtırılmıyor

Kaçakçılara göz açtırılmıyor

Geçtiğimiz hafta yapılan çalışmalar neticesinde çok sayıda kaçak eşya ile bunları satmaya çalışan kaçakçılar yakalandı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Denizli genelinde arama ve tarama çalışmaları yapan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda kaçak tütün, tütün mamulü, kaçak alkol yakalanarak el konuldu. Kaçakçılık yapan sanıklar adliyeye sevk edildi.

Yapılan açıklamada, “ilimiz genelinde “Tütün ve Tütün Mamulleri ile Alkollü İçki Kaçakçılığı” suçlarının önlenmesi amacıyla her türlü kaçak ürün satışının engellenmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 1 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan 1 şüpheli şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet Suçu” kapsamında adli işlem yapılmıştır.

Yapılan operasyon ve aramalarda; 6.800 adet sarma sigara, 7 adet adet elektronik sigara likiti, 1 adet elektrikli sigara sarma makinası ele geçirilmiştir.

4 EMTİA KAÇAKÇISI YAKALANDI

Bu arada, kaçak mal satanlara ve “Emtia Kaçakçılığı” suçunun önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda, 4 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan 4 şüpheli şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet Suçu” kapsamında adli işlem yapıldı.