KAÇAK TÜTÜN ÜRÜNLERİ YAKALANDI

KAÇAK TÜTÜN ÜRÜNLERİ YAKALANDI

Denizli’de Güvençlik güçlüri ekiplerince yapılan operasyonda, yakalanan 4 şüpheli ile birlikte binlerce tütün ürünü ele geçirildi.

Denizli’de son bir haftada yapılan çalışmalar neticesinde, “Tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığının” suçlarının önlenmesi amacıyla her türlü kaçak ürün satışının engellenmesine yönelik operasyon yapıldı.

Konu hakkında yapılan açıklamada, “Denizli C. Başsavcılığından alınan talimatlar ile geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan çalışmalar neticesinde, ilimiz genelinde “Tütün ve Tütün Mamulleri ile Alkollü İçki Kaçakçılığı” suçlarının önlenmesi amacıyla her türlü kaçak ürün satışının engellenmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda, 4 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yakalanan 4 şüpheli şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet Suçu” kapsamında adli işlem yapılmıştır.

Yapılan operasyon ve aramalarda; 7200 adet sarma sigara, 335 paket kaçak sigara, 3.098 adet sigara, 9 kilogram kıyılmış tütün, 1 adet sigara paketleme makinesi, ele geçirildi” denildi