Jandarmadan okul servis araçlarına denetim

Jandarmadan okul servis araçlarına denetim

Denizli'de öğrencilerin huzur ve güven içerisinde okullarına gidip gelebilmeleri için okul servis araçlarının denetlenmesi ve ayrıca okul çevresinde her türlü yasa dışı faaliyetin engellenebilmesi…

Denizli'de öğrencilerin huzur ve güven içerisinde okullarına gidip gelebilmeleri için okul servis araçlarının denetlenmesi ve ayrıca okul çevresinde her türlü yasa dışı faaliyetin engellenebilmesi için jandarma ekipleri tarafından "Çocuklarımız Güvende" uygulaması yapıldı.

Jandarma Trafik Personeli, jandarma bölgesinde bulunan mahallelerden taşımalı eğitim kapsamında okullara öğrenci taşıyan okul servis araçlarını denetledi. 

Sabah erken saatlerde yollarda uygulama yapan Jandarma trafik personeli 85 servis aracını kontrol etti. "İyi Dersler Şoför Amca" projesi kapsamında servis şoförlerinin eğitimine devam eden jandarmanın, öğrencilerin huzur ve güven içerisinde okullarına gidip gelebilmeleri için okul servis araçlarını denetlerken, okul çevresinde her türlü yasa dışı faaliyetin engellenebilmesi için çalışma yürüttüğü kaydedildi.

Yetkililer ayrıca, mevsimin kışa döndüğü şu günlerde şoförlerin  trafik kurallarına uygun araç kullanmaları gerektiğine okul servis araçlarında emniyet kemeri takılması hususuna dikkat çekti. DENİZLİ (AA) -