Jandarma suçlularla mücadelede affetmiyor

Jandarma suçlularla mücadelede affetmiyor

Sorumluluk bölgesinde dikkatle istihbarat yapan ve olayları sonuca bağlayan Jandarma komutanlığı, Honaz ilçesinde yine böyle bir olaya el attı ve sanık yakalandı

Halkımızın huzuru ve güvenliği için bütün imkanlarını seferber eden Jandarma ekipleri, Honaz ilçesinde yaptığı bir çalışma ile uyuşturucu ticareti yapan ve 15 yıl kesinleşmiş cezası bulunan kişiyi yakaladı.

Konu hakkında bilgilendirme açıklaması yapan Jandarma Komutanlığı, “Denizli il jandarma komutanlığı sorumluluk alanında aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında; Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan ve bunları sağlama suçundan hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.A. isimli şahsın Honaz ilçesine geldiğine dair bilgi alınınca, Jandarma Dedektifleri, Jandarma suç araştırma timleri (JASAT) ve Honaz İlçe Jandarma komutanlığı ekiplerince düzenlenen başarılı bir operasyonla sanık yakalanmış ve adli makamlara teslim edildikten sonra tutuklanmıştır. Suç ve suçlularla mücadelemiz sürecektir” denildi.

Bir Belediyede Muhasebe müdürlüğü yapıyordu
Denizli’de 2015 yılında meydana gelen olayda bir belediyede muhasebe müdürü olarak görev yapan Ata A. (57), jandarmanın düzenlediği narkotik operasyonunda 2 bin 300 adet uyuşturucu hap ile yakalandı. “Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” suçundan adliyeye sevk edilen Ata A., serbest bırakılarak tutuksuz yargılanmasına devam edildi. Süreç içerisinde 15 yıl kesinleşmiş hapis cezasına çarptırılan Ata A., cezaevine teslim olmak yerine kaçmayı tercih etti.