Jandarma Can Dostlarımıza El Attı

Jandarma Can Dostlarımıza El Attı

Denizli Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir yandan ilimizde huzuru ve asayışı sağlamaya katkı sağlarken, bir yandan da sokakta kalan ve kış ayları sebebiyle beslenmede güçlükler çeken can dostlarımızın…

Denizli Jandarma Komutanlığı ekiplerinden can dostlarımıza yardım eli uzandı. İlimizin asayışi başta olmak üzere huzurun teminatı olmaya devam eden Jandarma ekipleri konu hakkında yaptıkları çalışmalar konusunda “Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, Çevre, Doğa ve Hayvanların korunmasına yönelik olarak yürütülen faaliyetler kapsamında; Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ekibi, sokağa çıkma kısıtlamasındaki Denizli ilçelerinde bulunan kedi ve köpekleri besledi.

Denizli il Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timleri sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle ‘’Siz evinizde kalın onlar bize emanet’’ sloganı ile hafta sonları sokak hayvanlarını elleri ile besliyor. Jandarma Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timleri tarafından temin edilen ekmek, kedi ve köpek maması vb. yiyecekler sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu cumartesi ve pazar günleri Jandarma sorumluluk bölgesinde bulunan sokak hayvanlarına ulaştırılıyor.” Denildi.

Jandarma Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timleri sokak hayvanlarına yönelik yiyecek dağıtımının bundan sonraki süreçte de devam edeceğini belirttiler.