İYİ PARTİ’DEN SU ZAMMINA TEPKİ

İYİ PARTİ’DEN SU ZAMMINA TEPKİ

İyi Parti İl Başkanı H. Hüseyin Bozkurt Büyükşehir Belediyesi terafından içme suyuna yapılan yüzde 20’lik zamma tepki gösterdi. Başkan Bozkurt yaptığı yazılı açıklamasında, “Pek çok alanda israf…

İyi Parti İl Başkanı H. Hüseyin Bozkurt Büyükşehir Belediyesi terafından içme suyuna yapılan yüzde 20’lik zamma tepki gösterdi. Başkan Bozkurt yaptığı yazılı açıklamasında, “Pek çok alanda israf sürerken, halkımızın kullandığı suya zam getirilmesi büyük bir darbe olmuştur. Bunu kabul etmek mümkün değildir” dedi.

İYİ PARTİ İL BAŞKANI H. HÜSEYİN BOZKURT, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILAN SU ZAMMINA TEPKİ GÖSTERDİ. Başkan bozkurt açıklamasında, “BİLİNDİĞİ ÜZERE;16.07.2019 TARİHİNDE YAPILAN DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISINDA;SU FİATLARINA %20 ORANINDA ZAM YAPILMIŞTIR.BU ZAMMA,İYİ PARTİ VE CHP MECLİS GRUPLARI RED OYU VERMESİNE RAĞMEN,AKP VE MHP OYLARI İLE ZAM KABUL EDİLMİŞTİR.” Dedi.

YAPILAN SU ZAMMINI KABUL ETMİYORUZ.

Bozkurt açıklamasında daha sonra şunları söyledi; “SU;YAŞAYAN TÜM CANLILARI İLGİLENDİREN, HAVAYLA BİRLİKTE EN YAŞAMSAL, EN TEMEL İHTİYAÇTIR.TİCARİ EMTİA GİBİ DÜŞÜNÜLEMEZ.KAR-ZARAR HESABI YAPILAMAZ.BELEDİYENİN EN TEMEL GÖREVİ;TEMİZ SU,TEMİZ HAVA SAĞLAMAYA YÖNELİK ALANLARDAN BİRİNCİSİDİR.BELEDİYELER,BU HUSUSTA HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPMAK ZORUNDADIR. DİĞER PEK ÇOK ALANDA İSRAF ALABİLDİĞİNE,DOLUDİZGİN,GİDERKEN SUYA MALİYET HESABI YAPILARAK ZAM,YAPILMASI ZATEN BÜYÜK SIKINTILAR İÇİNDE ÇIRPINAN HALKIMIZA HEMŞEHRİLERİMİZE,HAYATIN EN ÇEKİLEMEZ BİR DARBESİ OLMUŞTUR. AYRICA SN. BÜYÜKŞEHİR BLD. BAŞKANI;’’2019’DA ZAM YOK DEMİŞKEN’’ BU ZAM YAMAN ÇELİŞKİ OLMUŞTUR.

DİLEĞİMİZ;HALKIMIZA YÜKLENEN BU ZAM YÜKÜNÜN UYGULAMAYARAK GERİ ÇEKİLMESİ TEMENNİSİ OLACAKTIR. KAMUYU,HALKIMIZI RAHATLAMAK ÜZERE ADIMLAR ATILMASI ADINA UYARIYORUZ.”