İYİ PARTİ GAZETECİLERLE BULUŞTU

İYİ PARTİ GAZETECİLERLE BULUŞTU

Denizli İYİ Parti İl Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Denizli Gazeteciler Cemiyetinde kahvaltını bir toplantı ile Denizlili basın mensupları ile buluştu. İl Başkan Yardımcısı…

Denizli İYİ Parti İl Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Denizli Gazeteciler Cemiyetinde kahvaltını bir toplantı ile Denizlili basın mensupları ile buluştu. İl Başkan Yardımcısı Veli Çıtışlı “En zor şartlarda bile görev bilincini taşıyan basın mensubu arkadaşlarımızın gününü kutluyoruz.” Dedi.   

İYİ Parti Denizli İl Başkan Yardımcısı Hasan Akgün, DGC İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, gazetecilerin zor şartlar altında görev yaptığını belirtti. Basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlamak için DGC'yi ziyaret ettiklerini belirten Akgün, "Gece gündüz demeden haber için çalışıyorsunuz. Zor şartlar altında halka doğru bilgi aktarmak için gayret ediyorsunuz. Ben 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü tekrardan kutluyorum." diye konuştu.

İl Başkan yardımcısı Veli Çıtışlı konuşmasında 2019 seçimlerinde iktidar olacaklarını belirterek, ”Biz Ülkücüyüz. Vatan sevdalısıyız. Bu yüzden İyi Parti bünyesinde hak, hukuk yemeden memlekete hizmet etmenin şiarı içinde hareket ve mücadele ediyoruz. Biz İyi partili bu vatanın gerçek sahipleri olarak iktidara geldiğimizde bütün yolsuzlukların, haksızlıkların biteceğine inanıyoruz. Yaz kış demeden mesleklerini icra eden siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza birgün geç de olsa ulaşmanın, sizinle hasbihal etmenin mutluluğu içindeyim. Bugün olduğu gibi yarında sizinle birlikte olacağımıza, sorunlarınıza sahip çıkacağımıza emin olabilirsiniz. Hepinizi kutluyorum” dedi. 

DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.