İLİMİZDE 122 KİŞİ TUTUKLANDI

İLİMİZDE 122 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan denetimler sırasında yakalama emri bulunan 122 kişi yakalanarak, cezalarını çekmez üzere tutuklandı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde, Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri tarafından Denizli C. Başsavcılığından alınan talimatlar ile yaptıkları çalışmalar neticesinde, ilimiz genelinde meydana gelen asayişe müessir olaylar ile adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden yakalanan 122 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandılar. Bu denetimler sırasında 24.041 Şahsın GBT ve UYAP sorgulaması yapılırken, 158 Umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi yapıldı.  

FUHUŞ YAPILAN YER MÜHÜRLENDİ

Bu denetimler sırasında; 1 Dernek Lokalinde kumar oynadıkları tespit edilen 4 şahsa 16.220,00 TL idari para cezası uygulandı. 1 şahsa “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adli işlem yapıldı. 1 Masaj salonunda yapılan denetimde, iş yerinde fuhuş yaptığı tespit edilen 2 şahsa toplam 5.220,00 TL idari para cezası uygulandı. 

APARTLAR KONTROL EDİLDİ

Asayiş ekipleri tarafından yapılan çalışmalar ve denetimler sırasında Apartlarda da sıkı denetimler yapıldı. Bu denetimler sırasında “1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu” kapsamında geçici konaklama yerlerine yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde, 16 ayrı adreste bulunan toplam 140 Apart dairesi ile 8 araç kiralama şirketi kontrol edilmiş, 1 apart yetkilisine KBS sistemine bildirimde bulunmamaktan 29.852,00 TL idari para cezası uygulandı. Yapılan çalışmalar neticesinde; 7 adet tabanca, 2 adet av tüfeği, (1) adet Kurusıkı tabanca , (15) adet fişek, (1) adet bıçak, (3) adet çalıntı otomobil, (1) adet çalıntı motosiklet, (3) adet spiral makinesi, (1) adet lazer terazi makinası, (1) adet alçı karıştırıcı, kumar oyununda kullanılan oyun malzemeleri ve 100 TL para ele geçirilmiştir ele geçirildi.