Horozkent, zorlu mücadeleden 3 puan almayı bildi;1-2

Horozkent, zorlu mücadeleden 3 puan almayı bildi;1-2

Son maçlarında oynadığı güzel oyuna rağmen yenilgiler alan Horozkentspor, bu kez Samsun Deplasmanından zorlu maç sonrasında üç puan çıkardı.

TFF Kadınlar 1. Lig’i 17. Hafta Maçında Samsun deplasmanında mücadele eden Horozkent Spor 1-2’lik galibiyetle 3 puan aldı. Kadınlar Ligi 17. Haftasında Samsun’da mücedele eden Horozkent Spor, en yakın takipçisi İlkadım Belediyesi Yapancılar Pazarı Spor’u 2-1 ‘lik skorla geçerek yerini pekiştirdi.

İlk yarıya hızlı başlayan Denizli ekibi, üstün oyunu ile 16. Dakikada Sude’nin golü ile 0-1 öne geçti, İlk 45 dakikada ataklar sonuç vermeyince takımlar soyunma odasın tek farklı skorla gitti.

Maçın ikinci yarısında daha hırslı görünen Samsun ekibi, baskısının sonucunu 59. Dakikada Berranur’un golü ile buldu 1-1

Golden sonra tekrar baskı kuran Horozkent Spor 88. Dakikada oyuna giren Elif’in golü ile maçın skorunu belirledi.

EN BÜYÜK RAKİBİMİZ KENDİMİZ!

Maçla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik direktör Osman Kıraç, “maçın büyük bölümünde üstünlüğü elimizde tuttuğumuz bir maçtı. Zaman zaman oyundan kopsak da tekrar toparlandığımız bir maçtı. İyi ve mücadelesi yüksek bir ligde oynuyoruz. Bizim en büyük rakibimiz kendimiziz. Bu maçta da kendimizi yenmeyi başardık ve mücaleyi bırakmadığımız maçın son dakikalarında galibiyet golünü bulduk. Galibiyet serisine devam edip ligi üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Oyuncularımı kutlarım” dedi

Maçın sarı kartları:

48. dakika Havane Dilbe (Horozkent Spor) ( Cezalı duruma düştü)

51. dakika Raziye Kabak

67. Dakika Sıla Eldirklioğlu

76. Dakika Yağmur Topuz