HOROZKENT SPOR BU KEZ YENEMEDİ;1-1

HOROZKENT SPOR BU KEZ YENEMEDİ;1-1

TFF Kadınlar 1. Lig’i 10. Haftasında Denizli Sirinköy Sahasında konuk ettiği Bağcılar Evren Spor’a karşı 90 dakika üstün oynayan Horozkent maç 1-1 tamamlandı.

Horozkent sahasında berabere kalarak, puan kaybetti. Lige 3. Sırada giren ve 10. Haftada Evindde konuk ettiği 4. Sıradaki Bağcılar Evren Spor ile yaptığı karşılaşmanın 90 dakikası 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Horozkentsporun 90 dakika baskın oynadığı maçta 90. Dakikada Sema’nın hatalı geri pası ile 0-1 geri düştü. Maçta mücadeleyi bırakmayan Horozkentspor, 90+5’te Özge’nin golü ile 1-1 tamamlamayı bildi.

Baştan sona hakemin sertlikten ziyade faule müsamaha gösterdiği maçta 4 kırmızı, 1 sarı kart çıktı. Maçın 85’inci dakikasında rakip takımdan Yaren Sarıkaya ve Horozkentten Hasibe Karagönlü ile Cennet Övünçkan kırmızı kart gördü. Maçın 4. kırmızı kartı ise Yardımcı antrenör Güven Genç’e çıktı. Maçın gollerini 90. dakikada yaren Sarıkaya (Bağcılar Evren) 90+5'te Özge Tosun (Horozkent) attı.

Maçla ilgili konuşan Yardımcı antrenör Güven Genç, “Gerilimi yüksek bir maçtı. İyi oynadığımız 90 dakikada gol yollarında çok iyi olamadık. Maç boyunca sertlikten ziyade faule müsaade eden bir hakem vardı sahada. Nedense sezon başından bu yana kartlar ve fauller sadece bizim alehimizde oluyor. Ne zaman Denizli’de oynasak, Denizli’deki hakemlerimizden mağdur oluyoruz. Nitekim ısrarla vermediği fauller sonucunda rakip oyuncunun oyuncumuza vurması sonucu çıkan kavgada 1’i rakip takıma olmak şartı ile 4 kırmızı kart gösterdi. Hocam neden sizin maçlarınızda hep kavga çıkıyor sorusuna kırmızı kartla cevap verdi. Haftayı başladığımız 3’üncü sırada tamamladık. Kızlarımızı ve maç boyunca desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ederiz.” Dedi.