Horozkent, Kocaeli'ni 5-0 ile geçti

Horozkent, Kocaeli'ni 5-0 ile geçti

Horozkent Spor TFF Kadınlar Ligi 18. Haftasında evinde konuk ettiği Kocaeli Bayan FK’i 5-0’lık farklı bir skorla yendi.

Yeşil Siyahlı ekip, ligin ilk yarısında Kocaeli’nde 2-2 berabere kaldığı maçın rövanşında Kocaeli ekibini farklı yendi. Yeni transferlerden Belarus’lu Anna’nın gol olup yağdığı karşılaşmada 90 dakika baskılı ve hücuma yönelik oyunu ile göz dolduran Horozkent Spor, bu galibiyet ile puanını 27’ye yükselterek 1 maç eksiği ile 4. Sıraya yerleşti.

Maçın ilk dakikasında itibaren oyuna baskılı başlayan ve top hakimiyetini elinde tutan yeşil siyahlı ekip, 19, 26 ve 33. Dakikalarda Anna’nın golleri ile soyunma odasına 3 -0 önde gitti. İkinci 45 dakikada da oyun disiplininden kopmayan ve rakibine gol fırsatı vermeyen Horozkent Spor, 73’te yine Anna’nın gölü ile 4. Golü buldu. İkinci yarıda oyuna giren Elif dakika 89’da takımın 5. Golünü atarak maçın da skorunu belirlemiş oldu.

GOL ATMAK İÇİN GELDİM!

Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki bu tüm takımın başarısı. Golleri atmak için hep birlikte çalıştık. Bugün tüm ailem ve birçok arkadaşım maçın yayınını izledi. Bu da iyi oynamamın nedenlerinden biri. Kulüp yönetimi ve teknik heyet bana inanıyor ve güveniyor, bunu takdir ediyorum ve bugün özellikle gollerle karşılık vermek istedim. Taraftarlara da teşekkür etmek istiyorum, bizimle birlikte gollere sevindiler, bu da beni daha çok hırslandırdı. Takımımızın süper lig’e çıkması için elimden geleni yapacağım ve daha çok gol atacağım” dedi

HER MAÇ DAHA İYİYE

Sezonun başından bu yana her maç kendilerini geliştirerek oynadıklarını ifade eden horozkent Spor Teknik direktörü Osman Kıraç, talihsiz birkaç yenilgimiz oldu. Takımda zayıf gördüğümüz bazı bölgeler vardı. Ara transferde bu bölgelere gerekli takviyeleri yaptık. Son iki maçtan da anlaşılacağı gibi daha uyumlu ve sonuca yönelik oyun oynuyoruz. İyi oyunumuzu golle sonuçlandıramıyorduk. Orta sahanın önüne ve forvete aldığımız takviyelerle bu sorunu çözdük. Bundan sonraki maçlarda, sahadan bol gollü sonuçlarla ayrılmak istiyoruz. Yeni transferimiz ikinci maçında 4 gol atarak yeteneğini göstersi. Hem Anna’yı hem de takımımı tebrik ediyorum” dedi.