Horozkent kendi sahasında kaybetti

Horozkent kendi sahasında kaybetti

Horozkent TFF Kadınlar 1. Ligi 12 Haftasında evinde konuk ettiği en yakın takipçisi Nuh Spora 0-2 mağlup oldu.

Lige 3. sırada giren Horozkent, TFF Kadınlar 1. Ligi 12. Haftasında Şirinköy Sahasında konuk ettiği Nuh Spor’a ilk yarının uzatma dakikalarında ve 66. Dakikada yediği goller ile 0-2 yenildi.

İyi başladığı ve 45 dakika baskın oynadığı maçın ilk yarısında Ela’nın direkten dönen şutunu ve girdiği sayısız pozisyonu gole çeviremeyen Horozkent uzatma dakikalarında rakibin ilk atağında defans ve kalecinin anlaşmazlığı sonucu topu önünde bulan Rukiye topu boş kaleye yuvarlayarak ilk yarının sonucunu belirledi 0-1.

İkinci yarıya daha hırslı başlayan yeşil siyahlı ekip, kapanan Nuh Spor’un kilidini açamadı. Oyununu yeterince sahaya yansıtamadı. Maçın 66. Dakikasında Kaleci Sude kornerden gele topu elinde kaçırınca Nuh Spor’un golcü oyuncusu Rukiye meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu 0-2.

Maçın kalan dakikalarında Yeşil Siyahlı ekibin çabaları sonuç vermeyince 90 dakika Nuh Spor’un 0-2’lik galibiyeti ile sonuçlandı.

İYİ OYNUYORUN KÖTÜ YENİLİYORUZ

90 dakika kazanmak için hırslı bir mücadele sergilediklerini dile getiren Horozkent Spor Teknik Direktörü Osman Kıraç, “İyi hazırlandığımız bir maçtı. İlk yarıda teknik ve taktik açıdan üstün bir oyun sergiledik. Direkten dönen bir şutumuz ve ceza sahası içerisinde değerlendiremediğimiz birçok pozisyonumuz var. İlk yarının uzatma bölümünde kendi hatamızdan gol yedik. İkinci yarı iyi kapanan, top oynamadığı gibi oynatmayan bir takım vardı karşımızda. Duran toptan yediğimiz ikinci golden sonra oyunu toparlayamadık. Önümüzdeki maçlarda gol yollarında biraz daha çalışarak kayıplarımızı telafi etmek istiyoruz” dedi.