Horoz’da Milli sıkıntı

Horoz’da Milli sıkıntı

Denizlispor yönetim Kurulu üyesi Necip İrdem, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın kendileri açısından hiç de iyi olmadığını öngördü

Denizlispor yönetim Kurulu üyesi Necip İrdem, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın kendileri açısından hiç de iyi olmadığını öngördü. İrdem, “  Tempoyu yakalamış ilerlerken, verilen ara inşallah hızımızı kesmez” dedi.

UEFA Uluslar Ligi’nde 17 Kasım Cumartesi günü İsveç ile Konya’da, 20 Kasım 2018 Pazartesi günü de Antalya’da ki özel maçta Ukrayna ile karşılaşacak olan  A Milli Takımın maçları nedeniyle Süper Lig ile Spor Toto 1.lige verilen ara, Denizlispor yönetimini memnun etmedi. Milli maç arası nedeniyle yeşil siyahlı futbolculara 4 gün izin verilirken, futbolcular ve teknik heyet Çarşamba günü toplanacak.  Yönetim kurulu üyesi Necip İrdem, aranın kendileri açısından iyi olmadığını açıkladı. Bazı futbolcuların antrenman gardının gençlere göre daha çabuk düşmesinden yakınan İrdem, “Formlarının zirvesinde olan Adam Stachowiak, Mehmet Akyüz, Ziya Alkurt, Burak Çalık, Ismaıl Aıssatı, Kıbong Mbamba gibi 30 yaş ve üzeri futbolcuların antrenman ve maç performansları ile kuvvet ve dayanıklıkları, 23 yaşında ki Recep Niyaz’a tabi ki de benzemez. Ara boşluk futbolcuları gevşetir. Tam da tempomuzu bulup hızımızı almışken, verilen ara hiç de iyi olmadı. Camia olarak bu atmosferi yakalamışken, galibiyetler serisini sürdürmek içten bile değildi. Bu nedenle Milli maçlar arası hızımızı inşallah kesmez. Bizim açımızdan ara iyi olmadı” dedi..