HOROZ LİDERİ DEVİRDİ 2-4

HOROZ LİDERİ DEVİRDİ 2-4

TFF 1. LİGİN 17 .HAFTASINDA DEPLASMANDA LİDER GÖZTEPE İLE KARŞILAŞAN DENİZLİSPOR RAKİBİNİ ÜSTÜN BİR OYUNLA 2-4 YENEREK 3 HAFTA ÜSTÜSTE KAZANARAK PUANINI 24'E ÇIKARDI.

TFF 1. LİGİN 17 .HAFTASINDA DEPLASMANDA LİDER GÖZTEPE İLE KARŞILAŞAN DENİZLİSPOR RAKİBİNİ ÜSTÜN BİR OYUNLA 2-4 YENEREK 3 HAFTA ÜSTÜSTE KAZANARAK PUANINI 24'E ÇIKARDI. BU SONUÇLA HOROZLAR PLAYY-OFF YOLUNDA ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALMIŞ OLDU.

Yasin Ozan'ın 2. golü ve Leandro'nun golleri jeneriklik olarak beğeni kazanırken ,Andre Moritz uzun bir aradan sonra penaltıdan da olsa golle tanıştı, ancak penaltı pozisyonunda topu rakipten çalarak kendisine yapılan hareketle penaltı olması yönetimi Moritz adına sevindirdi.

Denizlispor'lu oyuncular maçtan sonra atılan golleri İzmir Kahramanı şehit Fethi Sekin'e armağan ettiler.

Plaf-Off hatta ilk iki için umutlanan Denizlispor taraftarı artık yönetimden transfer bekliyor .Denizlispor taraftarları Göztepe deplasmanında takımını yalnız bırakmadı Denizlispor'a ayrılan tüm biletleri alarak takımlarını çoşkuyla desteklediler ve galibiyette en büyük pay sahibi oldular.

Göztepe bu sezon evinde ilk defa kaybederken , Denizlispor ise deplasman galibiyetlerine devam etti. Denizlispor'u desteklmeye giden taraftarlar evinde yenilmeyen takım yoktur, Denizlispor ile oynamayan takım yoktur dediler. Galibiyet hem tribünlerde heme de soyunma odasında coşkuyla kutlandı.

 

Göztepe: Günay , Fuchs x (Emre dk. 46 ), Lokman , Gençer , Leo , Gosso , Doğa  (Leroy George dk. 56 ), Murat  (Sinan dk. 85 ), Halil , Tayfur , Adis Jahovic 

Denizlispor: Asil Kaan , Alperen , Cenk , Ömer Alp , Kerem Can , Burak , Berkan  (Sankoh dk. 60 ), Ziya , Anıl (Andre Moritz dk. 68 ), Kappel , Yasin 

Goller: Yasin Ozan (dk. 41 ve 86), Kappel (dk. 80), Moritz (dk. 90+3 pen.) (Denizlispor), Tayfur (dk. 55) Adis Jahovic (dk. 76 pen.) (Göztepe)

Sarı kartlar: Burak, Kerem Can, Cenk (Denizlispor), Doğa, Murat, Leroy, Tayfur (Göztepe)