HOROZ İLK GALİBİYET PEŞİNDE

HOROZ İLK GALİBİYET PEŞİNDE

DENİZLİSPOR BU GÜN KENDİ EVİNDE AĞIRLAYACAĞI ELAZIĞSPOR'U YENEREK LİGDE İLK GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR.

DENİZLİSPOR BU GÜN KENDİ EVİNDE AĞIRLAYACAĞI ELAZIĞSPOR'U YENEREK LİGDE İLK GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR.

Denizlispor Ligin formrdaa ekibi Elazığspor'u ağırlayacak , horozlar bu maçı azanarak kötü gidişe bir son vermek istiyor. 1 puanla ligin son sırasında bulunan Denizlispor, Ligde 6 puanla 4. sırada bulunan Elazığspor'u yenerek üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Denizlispor Teknik Direktörü Yusu Şimşek: Ligin en iyi futbol oynayan ekiplerinden olmamıza rağmen bu güzel oyunumuzu golle bütünleştiremeyince puan alamıyoruz, geldiğimiz noktada puan cetvelinin sonundayız ancak kesinlikle yerimiz burası değil, gol yollarındaki sorunu çözdükçe ligin üst sıralarına doğru çıkışa geçeceğiz. 

Ziya , Kappel, Cenk sakat ve bu maçta yer almayacaklar. Ziya haftaya oynayabilicek, Cenk en az 3 hafta daha yok , Kappel' in sakatlığı ağrılara rağmen futbol oynanabilen bir sakatlık ancak oyuncu oynamak istemeyince yapacak bir şeyimiz yok, kendisiyle sürekli konuşuyorum umarım kendini toparlar. 

Bu maçı mutlaka kazanıp artık üst sıralara çıkmak istiyoruz. Anıl Taşdeir son dakikada takıma katıldı ancak bildiğim bir oyuncu ,hazır durumda geldi, maç kadrosunda yer alacak. Tüm taraftarlarımızı desteğe bekliyorum.

Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak : Ligde 3 maçta iki galibiyet aldık, yenildiğimiz maç kazandığımız maçlardan daha iyi oynadığımız bir maçtı. Denizlispor'u da yenerek çıkışımıza devam etmek istiyoruz. Fair-Play çerçevesinde iy oyanayarak kazanmak istiyoruz. Biz kazandığımızda rakip takım bile helal olsun hakkettiler kazandılar demeli. Benim futbol hayatımda çok önemli yeri olan iki kulübün maçı olacak. iyi futbol ve centilmenliğin ön planda olduğu ve bizim kazanacağımız bir maç olmasını diliyor, tüm Denizli halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 

Takımda sakat ve cezalı oyuncumuz yok son alfığımız 2 oyuncunun sanırım lisanları yetişmeyecek ve bu maçta olmayacaklar. 

Stad: Denizli Atatürk Stadı 

Maç Saati 17 00

Hakem : Alper Çetin

Yayın. Bein sports