HOROZ DEPLASMANDA ÖTTÜ 1-2

HOROZ DEPLASMANDA ÖTTÜ 1-2

DENİZLİSPOR TEKNİK DİREKTÖRSÜZ GİTTİĞİ BALIKESİR DEPLASMANINDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR.

DENİZLİSPOR TEKNİK DİREKTÖRSÜZ GİTTİĞİ BALIKESİR DEPLASMANINDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR. HOROZLAR 1-2 KAZANARAK RAKİBİ BALIKESİRSPOR'U PUAN OLARAK YAKALADI.

Teknik Direktörünün olmadığı maça Mehmet Ali Keskinler ile giden Denizlispor ilk yarı 1-0 mağlup kapadığı maçı 1-2 kazanarak mutlu bir geri dönüş yapmış oldu. Oyuna 2. yarıda giren Andre Moritz süper futbolu ile maça damgasını vururken , gene oyuna sonradan giren Barış Örücü haftalar sonra golle buluştu ve takımına galibiyeti getiren golü attı. Attığı golden sonra sevinirken formasını çıkaran Barış Örücü sarı kart gördü.

Denizlispor bu galibiyetle 34 puana yükseldi ve rahat bir nefes aldı. Balıkesir deplasmanına Denizli'den taraftarlarda giderek takımlarına destek oldular.

 

Balıkesirspor: Atilla Özmen, Eray Ataseven, Mehmet Boztepe (Dk. 77 Kethevoama), Bekamenga, Okan Alkan (Dk. 63 Oğuzhan Çapar), Cüneyt Köz, Burak Çalık, Glumac, Bülent Cevahir, İshak Çakmak, Abdulkadir Özgen 

Denizlispor: Asil Kaan Güler, Ömer Alp Kulga, Ziya Alkurt, Cihan Özkaymak (Dk. 46 Moritz), Yasin Ozan, Kappel, Veli Acar (Dk. 80 Barış Örücü), Taşkın İlter, Sankoh, Cenk Güvenç, Kerem Can Akyüz (Dk. 87 Taha Can Velioğlu)

Goller: Dk. 21 Mehmet Boztepe (Balıkesirspor), Dk. 55 Moritz (P), Dk. 86 Barış Örücü (Denizlispor)

Sarı kartlar: Dk. 50 Bülent Cevahir, Dk. 70 Abdulkadir Özgen, Dk. 74 Oğuzhan Çapar, Dk. 79 İshak Çakmak (Balıkesirspor), Dk. 78 Ziya Alkurt, Dk. 86 Barış Örücü (Denizlispor)