HOROZ ANTEP'TE 3 PUAN PEŞİNDE

HOROZ ANTEP'TE 3 PUAN PEŞİNDE

Denizlispor TFF 1. Ligin 25. haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak

Denizlispor TFF 1. Ligin 25. haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak. Bu maç öncesi Denizlispor'da Boluspor maçının galibiyet primi olan 250 bin tl futbolculara ödendi ve bu maçın galibiyet primi de 200 Bin Lira olarak belirlendi.

Denizlispor'da sarı kart cezalısı olan Keremcan Akyüz kart cezalısı olduğu için bu maçta yerini alamayacak. Denizlispor'un Asbaşkanları Taner Atilla, Ali Fırat, Necip İrdem ve Ahmet Selvi takımı yalnız bırakmadılar ve deplasmanda takımın yanında oldular.

Bumaç öncesi Denizlispor 30 puanla 9.sırada yer alırken ,rakibi G.Antep B.B ise.  23 puanla 16.sırada yer alıyor. Denizlispor buradan galibiyetle dönüp alt tarafflardan iyice kopmak ve alınacak sonuçlara göre Play-off kovalamak istiyor. Bu maçtan galip gelinmesi halinde Galibiyet primlerinin daha da arttıralabileceği konuşuluyor.

Geçen hafta Denizlispor evinde Boluspor'u 3-2 mağlup ederken ,Gaziantep B. B ise Samsunspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalmıştı. Bu sezonun ilk yarısında oynana maçı Denizlispor Ziya ve Peroviç'in attığı gollerle 2-1 kazanmıştı.

Maçı Ali Şansalan yönetecek.Maç saat 13 00 'te Gaziantep stadyumunda oynanacak.Maç TRT- AVAZ'dan naklen yayınlanacak. 

Yöneticiler takımı yalnız bırakmıyorlar. Takımın son durumu hakkında bilgileri Teknik Sorumlu Ali Tandoğan'dan aldılar.