HIRSIZLIK OLAYLARI AYDINLATILDI

HIRSIZLIK OLAYLARI AYDINLATILDI

Denizli Jandarma Komutanlığı Ekipleri, Buldan ilçesinde meydana gelen iş yerinden hırsızlık olaylarını aydınlatmak amacıyla yaptığı operasyonda sanıkları tek tek yakaladı.

Denizli genelinde sorumluluk alanında her türlü olumsuz olayları önlemek, asayişi ve huzuru temin etmek için çalışan Jandarma Ekipleri, bu kez de Buldan ilçesinde iş yerlerinden yapılan hırsızlığın izini sürerek, faillerini teker teker yakalayarak adalete teslim etti.

Konu hakkında Jandarma Komutanlığından yapılan bilgilendirmede; “Buldan ilçesinde meydana gelen iş yerinden hırsızlık olayları ile ilgili olarak fail yada faillerin tespiti ve yakalanması amacıyla yapılan kapsamlı çalışmalar sonucunda, hırsızlık olayını S.T., A.D., A.C. ve T.C. isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edilmiştir.

Jandarmanın dedektifleri olan (jandarma suç araştırma timi) JASAT timleri ve Buldan ilçe jandarma komutanlığı ekipleri tarafından müşterek yapılan başarılı operasyon neticesinde şüpheliler kaçmasına fırsat verilmeden yakalanmıştır. Yakalanan şüpheliler gözaltına alınmış, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştır. 

Denizli il jandarma komutanlığınca, emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik suç ve suçlularla mücadeleye aralıksız olarak devam edilecektir.” Denildi.