HIRSIZLAR KISKIVRAK YAKALANDI

HIRSIZLAR KISKIVRAK YAKALANDI

Buldan ilçesinde enerji nakil kablolarını çalan hırsızlar, koordineli bir çalışma sonucunda düzenlenen operasyonla kaçamadan yakayı ele verdiler.

Denizli Buldan ilçesinde uzun süredir Haberleşme ve Enerji nakil kabloları kimliği belirsiz kişilerce çalınıyordu. Maddi zararın yanında, haberleşmeyi ve enerji naklini engelleyen bu hırsızlık olaylarının peşine düşen JASAT ekipleri, soruşturma ve araştırmalarının sonucunda, hırsızlık olaylarını yapan kişileri kıskıvrak yakaladı.

Konu hakkında Denizli Jandarma Komutanlığı tarafından verilen bilgide; “Denizli il jandarma komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yürütülen faaliyetler kapsamında; Buldan ilçesinde meydana gelen haberleşme ve enerji nakil kablosu hırsızlığı olayı ile ilgili olarak fail yada faillerin tespiti ve yakalanması amacıyla yapılan kapsamlı çalışmalar sonucunda, hırsızlık olayını A.A., H.U., M.U. ve E.G. isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edilmiştir. Jandarmanın dedektifleri Jasat timleri ve Buldan ilçe jandarma komutanlığı ekipleri tarafından müşterek yapılan başarılı operasyon neticesinde şüpheliler kaçmasına fırsat verilmeden yakalanmıştır.

Yakalanan A.A., H.U., M.U. ve E.G. gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilmiştir. Denizli il jandarma komutanlığınca, emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik suç ve suçlularla mücadeleye aralıksız olarak devam edilecektir.” denildi