HIRSIZLAR KAÇAMADI BİLE…

HIRSIZLAR KAÇAMADI BİLE…

Denizli İl Jandarma ekipleri tarafından Honaz’da evden yapılan hırsızlık olayının failleri üzerlerinde çaldıkları ziynet eşyaları ile birlikte kıskıvrak yakalandılar.

Denizli il jandarma komutanlığı, sorumluluk bölgesinde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılması için araştırma ve soruşturma çalışmalarına hız vererek, evden çalışan ziynet eşyalarını, hırsızların üzerinde yakaladı.

Konu hakkında Jandarma Komutanlığından yapılan bilgilendirme açıklamasında, “Honaz  ilçesinde meydana gelen evden hırsızlık olayı ile ilgili olarak fail yada faillerin tespiti ve yakalanması konusunda yapılan kapsamlı çalışmalar sonucunda, hırsızlık olayını N.Ç.,N.U. ve A.İ.’nin gerçekleştirdiği tespit edilmiştir.

Bunun üzerine JASAT ekiplerimiz Honaz İlçe Jandarma ekiplerince, ortak bir operasyon düzenleyerek, şüphelilerin kaçmasına fırsat verilmeden suçüstü yakalanmışlardır. Yapılan aramada evlerden çalınan ziynet eşyaları sanıkların üzerinden çıkmıştır.

Ziynet eşyaları sahibine verilirken, N.Ç.,N.U. ve A.İ adli makamlara teslim edilmişlerdir. Denizli il jandarma komutanlığı ekipleri, emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik suç ve suçlularla mücadeleyi aralıksız devam edecektir” denildi.