HAYATINIZ MI ZOR?

HAYATINIZ MI ZOR?

Bugün şehrin trafiği yoğun, her yerde araç ve eve yetişmeye çalışıyorsunuz, klakson sesleri sinirlerinizi bozmuş ,ne biçim bir şehir egzost dumanları her yeri boğmuş nefes alamıyorsunuz.

Bugün şehrin trafiği yoğun, her yerde araç ve eve yetişmeye çalışıyorsunuz, klakson sesleri sinirlerinizi bozmuş ,ne biçim bir şehir egzost dumanları her yeri boğmuş nefes alamıyorsunuz.

Türlü zorluklarla eve geldiniz, gününüz de çok yorucu geçti kimseyi gözünüz görmüyor. Eşiniz ve çocuklarınızın sesine tahammülünüz yok, bir an önce yemeğinizi yiyip dinlenmek istiyorsunuz. Ve  o an geliyor istediğiniz olmuş yatağınıza uzanıp uykuya dalıyorsunuz, sabah alarmınız çaldı öflediniz yine mi sabah oldu,bu karanlıkta kalkıp işe mi gidilir, diyerek evden çıkıp o çok zor olan iş hayatınıza döndünüz öyle mi?

Tam da beni özetledin dediğinizi duyar gibiyim, ne zorluklarla yaşıyorsunuz demi bu hayatı!!!

Şimdi ben size sizin o şehir karmaşasında yaşamaya isyan ettiğiniz  hayatınız kadar olmasa da zor bir hayattan bahsedeyim.

Trafikte biraz gecikince isyan edersiniz ya hani günlerdir evine gidemeyen Mehmetçiklerim var..

Klakson sesleri psikolojinizi mi bozdu, silah seslerinden başka ses duyamayan Mehmetçiklerim var..

Egzost dumanı boğuyor mu sizi, patlayan bombaların dumanında boğulan Mehmetçiklerim var…

Yorgunluktan eşinizin ve çocuğunuzun sesine tahammülünüz mü yok,  yârinin evlatlarının sesine hasret kalmış Mehmetçiklerim var…

Yatağına yatıp erken kalkmaktan isyan ediyorsunuz ya hani, günlerce yatak yüzü görmemiş Mehmetçiklerim var…

Sabah erken kalkınca uykumu alamadım diye kızıyorsun ya sen, gece hiç uyumayan uyuyunca belki hiç uyanamayan Mehmetçiklerim var….

Bu satırları okuduktan sonra sizleri vicdanınızla başbaşa bırakıyorum. Hani o haber bültenlerinin alt yazılarında  30 saniye yer verilen şehitlerimiz var ya onlar olmasa idi senin isyan edecek hayatın, şikayet edecek bir vatanın olmazdı…

NOT:  Mehmetçiklerimiz sizler cenazesi ile selfı çekilin diye şehit olmadılar. Cenazede bilenleriniz dua okusun ,bilmeyenleriniz imama uysun!

Kahraman Mehmetçiklerin aziz hatıralarına!!!!