Halil Ayhan : Durmak Yok , Yola Devam , İlerlemeye Devam

Halil Ayhan : Durmak Yok , Yola Devam , İlerlemeye Devam

Güney ilçesinin kaderini değiştiren Belediye Başkanı Halil Ayhan, Seçimlere Hazırız

Yaptığı çalışmalar ile Güney ilçesinin kaderini değiştiren Belediye Başkanı Halil Ayhan, 2024 yerel seçimlerde Güney Belediye Başkanı olarak tekrar aday gösterildi. Başkan Ayhan, “Güney’in kalkındırmak için şahıs menfaati değil, Güney’in menfaatini öne alarak hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi. 

Denizli’nin Güney ilçesinde nüfusun yükseldiğini söyleyen Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan Ak Partili Güney Belediye Başkanı olarak adaylık müracaatımı yaptım bugün artık yola çıktık, çıktığımız bu yolda projelerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Nüfusu düşen ilçenin 10 yıllık çalışmanın sonucunda nüfusumuzda artış oldu, artık önümüzde yıllar da katlayarak devam edeceğimize inanıyorum” dedi. 


TOKİ KONUTLARI DEVAM EDECEK
Projelerini anlatan Başkan Ayhan; “Küçük gelen düğün salonlarını ve pazar yerlerini bu yıl çözdük. Köylerdeki dış mahallerde ki sosyal tesislerini bitirdik son Parmaksızlar mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor,  bu yıl sosyal tesislerimizi komple bitireceğiz. TOKİ evlerine devam edeceğiz şimdiki hedefimiz Güney’in ilk girişi ve Uşak’ın çıkışı olarak iki yere TOKİ yapılacak depremden dolayı ödenek olmadığından çalışmalar durdurulmuştu” dedi.  Başkan Ayhan, “Bizim hizmetlerimiz genellikle gençler için yüze havuzu, fitness salonu kapalı spor salonu sosyal tesisimiz hizmete sunduk. Gençlik merkezi ve ana okulu projemiz için görüşmeler tamamlandı bu dönemde projelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi. 

ÜNİVERSİTE VE HASTANE İÇİN GÖRÜŞMELER YAPILDI
Bu dönem üniversite ve hastaneye ağırlık vereceğini vurgulayan Başkan Ayhan, Üniversite açmaya düşünmüştük görüşmeler yapılıyordu tam başardık derken pandemiden dolayı görüşmeler kaldırıldı. Bu dönem üniversiteye ağırlık vereceğiz artık Güneyin ne ihtiyacı varsa hepsini yapacağız. Sağlık il Müdürümüz ile görüşme sağladık Devlet Hastanesi görevi yapacak 50 yataklı bir hastane inşa edeceğiz. Diğer hastanemiz ise hizmete devam edecek önemli olan bizim halkımızın sağlığı bu dönem hastaneyi de gerçekleştireceğiz.