GÜNGÖR SELVAN,TEVFİK ÖNDER,ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİ YAPILDI

GÜNGÖR SELVAN,TEVFİK ÖNDER,ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİ YAPILDI

TFF-TUFAD DENİZLİ ŞUBESİ ,GÜNGÖR SELVAN&TEVFİK ÖNDER,ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİ BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

TFF-TUFAD DENİZLİ ŞUBESİ ,GÜNGÖR SELVAN&TEVFİK ÖNDER,ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİ BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. 

Tüfad Denizli Şube Başkanı Bülent Fil , organizasyon ile ilgili şu bilgileri verdi :

26 Haziran 2018 Salı günü Denizli Merkezefendi Belediyesi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonunda gerçekleştirdiğimiz ve 297 Antrenörümüzün katıldığı seminerimiz başarıyla sonuçlandı. 
Seminerimize isimlerini verdiğimiz Güngör SELVAN ve Tevfik ÖNDER’in onur konuğu olarak katıldıkları seminerimize ,Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet SUBAŞIOĞLU ,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ahmet İBANOĞLU,Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Feyyaz CEŞEN, Futbol İl Temsilcimiz Musa COŞKUN, DenizliASKF Hakem Sorumlusu Mehmet TUNCER,Saha Komiserleri Dernek Başkanı Fatih SALMANSAR, Merkezefendi Belediyesi Spor İşleri Koordinatörü Çağlar TURAN, taban birliklerimizin değerli yöneticileri katılmışlardır.
Seminer Eğitimlerini veren değerli TFF Eğitmenleri Sercan GÖRGÜLÜ, Gülhan GÜNDÜZ, Doç.Dr Yusuf KÖKLÜ /TÜFAD SAATİNDE Moderatörlüğü Bahar SELVAN ÖZBAY’ın yaptığı panelde konuşmacı olarak katılan Denizlispor Teknik Direktörü Osman ÖZKÖYLÜ, TFF Süper Lig Hakemimiz Ümit ÖZTÜRK ve Milli Oyuncu ve Antrenörlerimizden Çağdaş ATAN’a teşekkürlerimizi sunarız.
Bereketler Toplantı ve Sergi Salonunu kullanımını bize açan çok değerli Merkez Efendi Belediye Başkanımız Muhammet SUBAŞIOĞLU ’na teşekkürlerimizi sunarız.
Eğitimcilerimize ,konuklarımıza, katılımcı Antrenörlerimize ve Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu görevli personeline çok teşekkür ederiz.