Gülşen Kocataş : Kadının Adı Yok

Gülşen Kocataş : Kadının Adı Yok

Sarayköy Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Gülşen Kocataş hakkında çıkan iddialara sessiz kalmayacağını belirterek Kulvar Gazetesine açıklamalarda bulundu.

Sarayköy Tarım Kooperatifi Müdürü Gülşen Kocataş,  Medyada ve Milletvekilleri tarafından hakkında yapılan haberlerin yayınlandığını ve zimmetine para geçirmek, kurumuna zarara uğratmak gibi iddialara sessiz kalmayacağını belirtti.


Sarayköy Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Gülşen Kocataş hakkında çıkan iddialara sessiz kalmayacağını belirterek Kulvar Gazetesine açıklamalarda bulundu.

“Kocataş Türkiye’nin birçok ilinde, İlçesinde görev yaptıktan sonra 2016 yılından beri  Sarayköy Tarım Kredi Kooperatif Müdür olarak görevimin başındaydım. Eylül 2020 tarihinde aniden Kurumumuza bağlı müfettişler Hakkımda şikayet olduğunu ve soruşturma  başlatacaklarını belirttiler” dedi.

26 YILDIR KURUMUMA VE MİLLETİME HİZMET VERDİM!
Kocataş; Benim ve kurumun hakkında aylardan beri hiçbir belge ve bilgiye dayalı olmayan haber ve iddialar yer almakta ben şerefimle, namusumla hem kurumuma hem de milletime hizmet veriyorum, 26 yıldır bu böyle devam etmektedir. Benim konumumla ve şahsımla hiçbir ilgisi olmayan bir belgeye dayanmayan iftiralar atılmaktadır bu atılan iftiralar da zimmetime geçirdiğim ile ilgili iddia edilen 14 milyon TL. Kurumumuzun yaklaşık 1 yıllık bütçesi ne eşittir. Hangi belgeye dayanarak bu iddialara yer verilmektedir.” dedi
 

“ÇİFTÇİME RÜŞVET VEREREK ŞAHİTLİK TEKLİF ETTİLER”
Gülşen Kocataş sözlerine şöyle devam etti; “Asılsız haberleri ve iddiaları günlerce basında yer aldıran, 7 yıldır husumet yaşadığım bir meslektaşımla, tarafından itibarsızlaştırmak ve yıpratmak için hatta ürün alımı yaptığım bir çiftçime rüşvet teklif ederek belgeli bir şekilde şahsım adına yalan şahitlik yapmasını istemiş, çiftçimin şahitlik dilekçesi müfettişlerimiz tarafından değerlendirilmek üzere ellerinde olduğunu  öğrendim” diye ifade etti.
TEK SUÇUM KADIN OLAMAK  MI!
Kocataş; Hakkımı yasal süreçte aramak için suç duyurusunda bulundum Hangi belgeye dayalı 14 milyon TL zimmete geçirmişim. Benim suçum namusumla ve şerefinle çalışmam mı Burada sadece ben cezalandırmak istenmiyorum hizmet verdiğimiz 35 köy çiftçilerimiz cezalandırılmak isteniyor. 
“ADALETİN YERİNİ BULACAĞINA İNANCIM SONSUZDUR”
Gülşen Kocataş; Benim tek suçum kadın olmak mı, tek suçum aileme bakmak mı, tek suçum devletime milletime hizmet etmek mi, burada son  Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekçi’ ye ve  bütün Denizli milletvekillerine, savcı, hakim ve Baro başkanımıza sesleniyorum adalet adına  göreve davet ediyorum.

Bu iftiraları atanların  hukuk önünde hakkımı sonuna kadar arayacağımı, burada kamuoyuna duyuruyorum. Demokratik ve hukuk üstünlüğü olan bir ülkede yaşıyoruz, adaletin tecelli edeceğine inancım sonsuz mücadelem sonuna kadar devam edecektir. Bu kadar iftiraları itibarsızlaştırmayı hak etmedim. Sonuçta bir kadınım bir anneyim bizim yıpranmamız kimlere menfaat sağlayacak, adaletin yerini bulacağına İnancım sonsuzdur dedi