Geleceğin şampiyonları yetişiyor

Geleceğin şampiyonları yetişiyor

Denizli Albayrak Atletizm pistinde Denizli Büyükşehir Belediyesi  Spor Kulübü bünyesinde çocuklar Atletizm sporuna kazandırılıyor

Denizli Albayrak Atletizm pistinde Denizli Büyükşehir Belediyesi  Spor Kulübü bünyesinde çocuklar Atletizm sporuna kazandırılıyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Spor kulübü antrenörleri olarak performans  grubunda 50 sporcu çocuk atletizm grubunda 160 sporcuya Atletizm sporunu hem öğretiyorlar hem sevdiriyorlar.

Denizli Büyükşehir Antrenörlerinden Gizem Demir :  Burada toplam 210 çocuğumuz var, bu çocuklara Atletizm sporunu oyun formatında öğretiyoruz, çalışmalarımızı hafta içi her gün yapıyoruz. 


Atletizm sporunun temelini öğrenen çocuklarımızı daha sonra kabiliyetlerine göre branşlarına ayırıyoruz. Üç antrenör olarak görev yapıyoruz .Denizli Büyükşehir Belediyesi  tüm imkanlarını bu çocuklar için seferber ediyorlar ve bize çok destek oluyorlar. Bizde bu aldığımız bu desteklerle önce sağlıklı bir nesil için çocuklara spor yaptırıyoruz. Eğer kabiliyeti yüksek, yetenekli çocukları da bulabilirsek önce Denizli şehrine sonra da ülke sporuna hizmet versinler , kendileri de başarılı olsunlar diye uğraş veriyoruz. 


Bu arada bu çocukların yetişmesinde aileler de bize çok destek veriyorlar, onlar ne kadar istekli olurlarsa biz de çocuklara daha faydalı oluyoruz. Umarım ailelerimizin bu bilinçli davranışları bizleri daha çok çalışmaya teşvik ediyor.
Son olarak bizlere ve sporcu çocuklarımıza her zaman büyük destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a çok teşekkür ederiz. Başkanımızın bize bu desteği oldukça biz daha çok sporcu yetiştiririz dedi.