FUTBOLCULAR ÖNCE ŞİMŞEK’İ SONRA YÖNETİMİ GÖNDERECEK

FUTBOLCULAR ÖNCE ŞİMŞEK’İ SONRA YÖNETİMİ GÖNDERECEK

Uzun zamandır Denizlispor’u takip ederim. Bu gün bir çok kulüpte var olan sorunların ağa babası Denizlispor’da olur.

Uzun zamandır Denizlispor’u takip ederim. Bu gün bir çok kulüpte var olan sorunların ağa babası Denizlispor’da olur. İhanetlerin en büyüğünü Denizlispor yaşar . ihanetlerin en büyüğü içeriden yapılır.

Ne demişler Hırsız içeriden olunca ,Kilit tutmazmış. Denizlispor’lu futbolcular bu işleri bırakacaklar ve adam gibi futbol oynayacaklar. Bu yazıyı yazmaya karar verdiğimde baktım başka bir arkadaş daha buna yakın bir şekilde yazmış , demek ki  aklın yolun bir bende yazayım , Denizli spor taraftarlarını , hocasını ancak en önemlisi yönetimini uyandırayım istedim.

Biz bu takımda olan futbolcuların kapasitesini ve neler yapabileceklerini biliyoruz, geçen sen bunu gördük. Bu sene bu kapasitelerini ortaya koymuyorlar ve mücadele ediyormuş gibi yapıyorlar. Biz de bunu yemedik haberleri olsun. Adanaspor maçında erken gelen goller takımın ayarını bozdu dedik ancak İstanbulspor maçı yenemiyorsan , yenilmeyeceğin bir maçtı.

Zaten stada taraftar gelmiyor gelen taraftarı da bir daha gelmesin diye yeniliyorsunuz. Sizin kapasitenizi  herkes bildiği için takım yenilince takımı oynatamayan Yusuf Şimşek gibi gözüküyor. Tabi en fazla 2 hafta içinde böyle devam ederse Yusuf Şimşek gönderilir. Çünkü oynamasını bilen ancak oynatılamayan  futbolcular grubu gibi gözüküyorsunuz. Başkasının yazdığı yazıları bilmem ancak benim yazdığım yazılar Türkiye’de ki birçok hoca tarafından da okunur .

Transfer tahtası kapalı diye 2 misli ücretlere imza attınız, benim saf yöneticilerim de sizlere bu paraları verdiler, iyi niyetlerini sömürdünüz. Halbuki önce hoca ile anlaşsalardı bu kadar yüksek hakketmediğiniz kontratlar yapılmayacaktı , neyse olan oldu cillop gibi kontratlarınız var, nasılsa bu paraları alırsınız, peki kafanızı yastığa koyduğunuzda  uyuyabiliyormusunuz  merak ediyorum. Çünkü bırakın 600-700 bin lira , 60-70 bin lira vermem size.

Böyle durumla daha önce de olmuştu Denizlispor’da takım ligde giderken isyanlar, bilerek yere yatmadan maç oynamalar, bunları biz hem Başkanlara hem de Teknik Direktörlere söyledik dikkat çektik. Dinlemediler, sonra önce teknik Direktörler sonra Başkanlar gitti vurdumduymaz ,dışarıya işbirlikçi futbolcular kaldılar çatır çatır oynamadan paralarını aldılar.

Bir tek Cenk Güvenç’in yokluğu bu takımı bu kadar ruhsuz yapmaz. Denizlispor’da olan olaylar şehir dışında daha güzel biliniyor haberiniz ola. Yusuf hoca’yı  madem göndermek istiyordunuz, neden çoğunuz onu istedi harcamak kolay olsun diye mi ? Ali Tandoğan bu takımı oynatıyordu, Yusuf Şimşek oynatamıyor diye yazanlara mı hizmet etmeye çalışılıyor.

Var olan kapasitesini  ve gücü ortaya koymayan bana göre gitsin bu takımdan , ya da gönderilsin hemen.

Sevgili Yusuf Şimşek hocam , müthiş uyum içinde çalışan yönetim kurulu üyelerim uyanık olun operasyonu hemen yapın. Kerem Can ‘dan başka görevini yerine getiren yok. Diğerleri Laylay lom yapıyorlar. Takım yenilecekse bırakın gençlerle yenilsin zaten hiç olmaz ise bu top oynamayanlar oynuyormuş gibi yapmasınlar

Bu futbolculara maç kazansın diye ödeme yapılıyor, kaybetsin diye niye ödeme yapıyorsunuz ? Bence yapın operasyonu en yüksek parayı alan 5 tanesini kadro dışı bırakın. Sizi istemeyeni , siz hiç istemeyin.

Eğer birkaç hafta daha bekleyelim derseniz , sizleri kimse kurtaramaz. Siz onlardan önce davranın kadro dışına atın bu oynamayanları, yenilecekse gençler yenilsin , hiç olmaz ise tecrübe kazanırlar. Devre arası transfer açık takım küme düşmez , korkmayın.

Sonra kendi düşen Ağlamaz.