FİNAL'İN KARATECİLERİ SEVİNDİRDİ

FİNAL'İN KARATECİLERİ SEVİNDİRDİ

DENİZLİ FİNAL OKULLARI ÖĞRENCİLERİNİN KARATE DALINDA ALDIĞI BAŞARILARLA SEVİNDİ

DENİZLİ FİNAL OKULLARI ÖĞRENCİLERİNİN KARATE DALINDA ALDIĞI BAŞARILARLA SEVİNDİ.DENİZLİ'DE YAPILAN OKULLARARASI MÜSABAKALARDA ALINA MADALYALAR GELECEK İÇİN UMUT VERDİ.

10-C Sınıfından Yahya Mert İmal Gençler A Katagorisinde Kumite dakında il 3. sü olurken ,Minikler A katagorisinde 3-A sınıfından Yaprak Çıralı Kata dalında 3. oldu. Müsabakalara katılan takımı hazırlayan Öğretmenleri Sare Sözata ,amaçlarının eğitim ve öğretim alan çocukların sporla sağlıklı olmasını sağlamak, spor yaparken çocuklarımızın başarı alması bizi ayrıca mutlandırıyor, ve çocuklarımızın geleceği adına umutlandırıyor. Hepsini tebrik ediyorum dedi.

Denizli Final Okulları Kurucu Müdürü Sadi Öztekin , öğretmen ve öğrencilerimizin yaptığı çalışmaları Madalyalarla taçlandırması beni çok mutlu etti. Derslerinin haricinde uğraştıkları bir etkinlikle de başarı sağlayan öğrencilerimiz derslerinde daha başarılı oluyorlar. Okulumuzun adına kazandıkları madalyalardan dolayı tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor ,başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum dedi.