ERTEMUR: “KAZANDIK GELİYORUZ, PAMUKKALE’MİZDE DEĞİŞİME SAATLER KALDI”

ERTEMUR: “KAZANDIK GELİYORUZ, PAMUKKALE’MİZDE DEĞİŞİME SAATLER KALDI”

ERTEMUR: “KAZANDIK GELİYORUZ, PAMUKKALE’MİZDE DEĞİŞİME SAATLER KALDI”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, seçime çok az bir süre kala yaptığı açıklamada; “50 gündür sahadayız. Pamukkale’mizde gönülleri birleştirdik. Pamukkale İttifakı’nın sağladık. Şimdiden ilan ediyorum, kazandık geliyoruz. Pamukkale’mizde değişime çok az kaldı. Bugün yaptığımız konvoyumuz ile değişim şarkısını hep bir ağızdan söyledik. Artık sandığa giderek değişim için son görevimizi yapma zamanı geldi” dedi.
Yaklaşık 50 günlük yoğun bir seçim çalışması gerçekleştiren CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, seçime saatler kala ‘Kazandık’ mesajı verdi. Ertemur, Pamukkale’de değişimin son halkasının gerçekleşmesi adına vatandaşların sandık başında görevlerini yerine getirmesi çağrısında bulundu.

“PAMUKKALE İLE MERKEZEFENDİ AYRIMI BİTECEK”

Ertemur açıklamasında; “10 yıldır hizmet görmeyen Pamukkale’miz için bir yola çıktık. Pamukkale’mizde vatandaşlarımız hizmetten yoksun bir 10 yıl geçirdi. 50 günlük süreçte vatandaşlarımız bize sıkıntılarını, beklentilerini anlattı. Artık hizmet görmek istediklerini dile getirdiler. Bizler de her daim yanlarında olduk ve çözüm önerilerimizi, projelerimizi ve mutlu bir Pamukkale vizyonumuzu anlattık. Annelerimize ‘Halk Süt, Kreş’ sözümüzü verdik. Vatandaşımıza ‘Halk Ekmek’ sözümüzü verdik. Birçok projemizin arasında bunları neden sayıyorum? Şehrin iki merkez ilçesindeki ayrım bitsin istiyoruz. Merkezefendi, Şeniz Başkanım ile derman belediyeciliğe kavuştu. Pamukkale’miz bu hizmetlerden mahrum kaldı. İki ilçe arasındaki ayrım bitecek. Pamukkale’miz hak ettiğini alacak.” dedi.

“ARTIK SANDIĞA GİDEREK DEĞİŞİM İÇİN SON GÖREVİMİZİ YAPMA ZAMANI GELDİ”

Pamukkale’de değişim meşalesinin yakıldığını belirten Ertemur; “50 gündür sahadayız. Pamukkale’mizde gönülleri birleştirdik. Pamukkale İttifakı’nın sağladık. Şimdiden ilan ediyorum, kazandık geliyoruz. Pamukkale’mizde değişime çok az kaldı. Bugün büyük bir konvoy gerçekleştirdik. Bize inanan, bizimle bir olan insanlarımız bizi yalnız bırakmadı. Büyük bir aile olduk. Konvoyumuz ile değişim şarkısını hep bir ağızdan söyledik. Artık sandığa giderek değişim için son görevimizi yapma zamanı geldi” dedi.