Emniyet Güçleri Suçlulara Göz açtırmıyor

Emniyet Güçleri Suçlulara Göz açtırmıyor

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilimizde yaptıkları genel asayiş olaylarının takibinde ve aramalar ile ilgili çalışmalarında suçlulara göz açtırmayarak, ilimizin rahat ve huzur içerisinde…

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilimizde yaptıkları genel asayiş olaylarının takibinde ve aramalar ile ilgili çalışmalarında suçlulara göz açtırmayarak, ilimizin rahat ve huzur içerisinde olmasını sağlıyor.

Geçtiğimiz hafta yapılan çalışmalar ile 141 suçluyu yakalayan polis ekipleri, ilimiz bünyesinde suç işlemeye ve suçluların barınmasına yönelik tedbirlerin alınmasında büyük kolaylık sağlıyor.

Konu hakkında Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan çalışmalar neticesinde; adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden 141 şahıs yakalanmış, 84 şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

Geçtiğimiz hafta yapılan çalışmalar neticesinde; 1324 İşyeri ve İkamet kontrol edilmiş, kontroller sonucu; 2 ayrı adreste Fuhuş yaptıkları tespit edilen 6 kişiye Toplam: 6.020,00 TL idari para cezası uygulanmış, 4 şahsa TCK 227 maddesi gereği adli adli işlem yapılmıştır.” Denildi.

Bu arada Covid Tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerin sürdüğünü belirten Emniyet Müdürlüğü, bu bağlamda yapılan çalışmaların sonucunda, “206 işyeri denetimi yapılmış, 908 şahsın GBT ve HES Kodu sorgulaması yapılmış, Denetlemeler sonunda, 4 şahsın sosyal mesafe kurallarına riayet etmediği tespit edilerek Toplam: 3.440,00 TL idari para cezası uygulanmıştır. 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında Geçici konaklama yerleri ve kiralık araç firmalarına yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde 6 ayrı adreste bulunan toplam 84 Apart dairesi ve 5 rant a car firması kontrol edilmiştir. Yapılan bu çalışmalar sonucunda ise; ilimiz genelinde meydana gelen 545 asayişe müessir olaylarla ilgili toplam 410 şüpheli şahıs yakalanmış çıkarıldıkları adli makamlarca 11 şüpheli şahıs tutuklanmıştır. Ve bu olaylar neticesinde; 8 adet tabanca, 7 adet av tüfeği, 57 adet tabanca fişeği, 4 adet Kurusıkı Tabanca, 3 adet Bıçak, 7 adet cep telefonu, 3 adet sim kart, dolandırıcılık olaylarında ele geçirilen 6.350,00 TL para, 2 adet çalıntı motosiklet ele geçirilmiştir. Yine yapılan çalışmalar neticesinde; ilimiz genelinde toplam: 25.572 şahsın GBT Sorgusu yapılmış, sorgulamalar sonunda aranması olan 165  şahıs yakalanmıştır” denildi.