EGEKAF’24 FUARI’NA DOSTEK KOLEJİ DAMGASI

EGEKAF’24 FUARI’NA DOSTEK KOLEJİ DAMGASI

EGEKAF’24 FUARI’NA DOSTEK KOLEJİ DAMGASI

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nin ana sponsorluğunda ve Pamukkale Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen EGEKAF’24 Fuarı’na, DOSTEK Koleji açtıkları stantla ve halk oyunları ekibinin nefes kesen gösterileriyle damga vurdu.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda 11 bölgede ev sahibi ve paydaş üniversitelerin katılımı ile düzenlenen kariyer fuarlarından EGEKAF’24 Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde 14 paydaş üniversitenin katılımıyla Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Ana sponsorları; Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Organize Sanayi Bölgesi olan, 21-22 Şubat 2024 tarihlerinde düzenlenen fuar on binlerce üniversite öğrencisi ve mezunu iş dünyası ile buluşturdu.

DOSTEK KOLEJİ’NİN STANDINA YOĞUN İLGİ

Fuarda ziyaretçilerin ilgisini en çok çeken stantlardan biri de DOSTEK Koleji’nin standı oldu. DOSTEK Koleji öğrencilerinin atölyelerde yaptığı el emeği ürünler ve projeler açılan stantta sergilenirken, robotlar ise büyük beğeni topladı. DOSTEK Koleji öğrencileri stantları inceleyen ziyaretçilere hayata geçirdikleri projeler ve çalışmaları hakkında bilgiler verirken ziyaretçiler de bol bol fotoğraf çekti. 

DOSTEM Mesleki Eğitim Merkezi’nde üretimi gerçekleştirilen ürünlerin de yer aldığı stant 2 gün boyunca adeta ziyaretçi akınına uğradı. 

DOSTEK KOLEJİ HALK OYUNLARI EKİBİNDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Ege Kariyer Fuarı’nda söyleşilerin, yarışmaların ve kariyer buluşmalarının yanı sıra gösteriler de yoğun ilgi gördü. DOSTEK Koleji Halk Oyunları Ekibi’nin yaptığı muhteşem gösteri izleyenleri coşturdu. Gösterinin sonunda katılımcılar ekibi dakikalarca ayakta alkışladı. 

HULUSİ AKAR’DAN DOSTEK STANDINA ZİYARET

EGEKAF’24 Fuarı’nda katılımcılarla bir araya gelen TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, DOSTEK Koleji’nin standını da ziyaret etti. Akar, öğrencilerin çalışmalarını inceledi. Öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Akar’a ziyaretinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş eşlik etti. 

REKTÖR KUTLUHAN’DAN ABDÜLKADİR USLU’YA PLAKET

Denizli’de yoğun katılımla gerçekleşen EGEKAF’24’te emeği geçenlere plaket verildi. Fuarın ana sponsorlarından olan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu’ya teşekkür plaketini PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan takdim etti.

 “GENÇLERİMİZİN GELECEĞİ PARLAK, ÜLKEMİZİN YARINLARI DAİMA GÜZEL OLSUN”

Öğrencilerin ve mezunların iş dünyasıyla tanışmasına olanak sağlayan Ege Kariyer Fuarı’na destek vermekten büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu; “Geleceğimiz olan gençlerimizin hayatına dokunacak, onların kariyerlerinde önemli bir iz bırakacak bu tür organizasyonları oldukça önemsiyoruz ve destek vermekten de büyük bir mutluluk duyuyoruz. Ege Kariyer Fuarı’nın düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve fuara katılım sağlayan firmalarımıza çok teşekkür ederiz. Gençlerimizin geleceği parlak, ülkemizin yarınları daima güzel olsun” dedi.