Ege Bölgesi Beşik Gibi Sallanıyor

Ege Bölgesi Beşik Gibi Sallanıyor

Ege Bölgesi son bir haftada beşik gibi sallanmaya başladı. Günlük en az 5 artcı depremin yaşınığı ege bölgesinde en çok artçı deprem ilimizde meydana geldi. Son olarak bugün 4.0 şiddetinde artçı…

Denizli’de merkez üssü Honaz ilçesine bağlı Karateke Mahallesi olan 4.0 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgilere göre, sabah saat 09.30’da merkez üssü Honaz ilçesine bağlı Karateke Mahallesi olan 4.0 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi. Kısa süreli korku ve paniğe neden olan depremde herhangi bir hasar ve can kaybının olmadığı bildirildi. (İHA)

Ege Bölgesi Beşik Gibi Sallanıyor

İzmir depreminden sonra ardı ardına sallanmaya başlayan Ege bölgesi Geçtiğimiz hafta içerisinde Söke ilçesi yakınlarındaki yine 4.1 şiddetinde meydana gelen ve ilimizden de hissedilen artçı depremin ardından hemen hemen her gün en az 3.6 ve 4.0 şiddeti ile sallanıyor. Ege bölgesinde bulunan fay hatlarının kırılmaya başladığını belirten uzmanlar, depremler konusunda uyarılarda bulunurken, he ran büyük depreme hazır olmamız gerektiğine dikkat çekiyorlar.

Öte yandan Vale Ali Fuat Atik, deprem konusunda yaptığı açıklamada, olumsuz bir durumun olmadığını belirtti. Vali Atik, “deprem gibi afetlerden insanlarımızı Allah korusun” diyerek de temennilerde bulundu.