Dorukspor’un Madalya Avcıları Kazanmaya Devam Ediyor

Dorukspor’un Madalya Avcıları Kazanmaya Devam Ediyor

Dorukspor’un Madalya Avcıları Kazanmaya Devam Ediyor

Geçtiğimiz hafta Denizli’de düzenlenen İllerarası Kickboks turnuvasında Dorukspor sporcuları tecrübeli hocaları Zekai Doruk önderliğinde çıktıkları maçların çoğunu kazanarak madalyaları topladılar.

Denizli Kickboks il Temsilciliği’nin düzenlediği İllerarası Kickboks turnuvasına değişik illerden yaklaşık 960 sporcu katıldı.  Dorukspor’un başarılı sporcuları gösterdikleri performansla hemen hemen tüm sporcular madalya kazandılar.

Denizli Kickboks il Temsilcisi ve Dorukspor’un tecrübeli Antrenörü Zekai Doruk yaptığı açıklamada : 

2. Ayağını düzenlediğimiz İllerarası Kickboks Şampiyonasına yaklaşık 960 sporcu katıldı. Geçtiğimiz turnuvalarda genellikle tecrübe kazansın diye daha yeni başlamış ve tecrübesiz sporcularla katılan diğer illerimiz bu sefer daha tecrübeli ve derece yapmış sporcularla turnuvaya katıldılar. Hatta çoğu maçlarda milli sporcular karşı karşıya geldiler. Bu da turnuvanın gittikçe mini bir Türkiye Şampiyonasına benzemesinde katkıda bulundu.

Gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın  Ömer İlman bize bu konuda inanılmaz bir destek sağlıyor.  Müdürümüz daha hiçbir turnuvamızda bizi yalnız bırakmadı. İmkanları ölçüsünde hemen her isteğimizi yerine getirmeye çalışıyor ve ilimizde Kickboks’un gelişmesi için çok çalışıyor kendisine teşekkür ediyorum.

Bu arada üstüste şampiyonaların ardından Denizli’de düzenlediğimiz bu turnuvaya katılan tüm sporcu, Antrenör ve Kulüplerimize teşekkür ediyorum.

Biz Dorukspor olarak çalışmalarımızı düzenli olarak sürdüyoruz. Her maç, her turnuva sonrası sporcularımızın eksikliklerini tespit edip ona çalışmalarımız sürdürüp sporcularımızın ilerlemelerini sağlamaya çalışıyoruz. Çocuklarımızda bu süreçte gelişmek için gayret ediyorlar ve çok çalışıyorlar. Bunun neticesinde bu turnuvada hemen hemen tüm sporcularımız kürsüye çıktılar.

Bundan sonra da çok çalışıp daha çok başarı kazanmaya çalışacağız. Denizli’nin sesini duyurmak için gayret içinde olacağız.

Bu turnuvada da çalışmaların karşılığını veren tüm çocuklarımı tebrik ediyorum, tek tek hepsini kutluyorum dedi.