DİYARBAKIR'DAN SESLENDİLER, DENİZLİ'DEN CEVAP GELDİ

DİYARBAKIR'DAN SESLENDİLER, DENİZLİ'DEN CEVAP GELDİ

Diyarbakır Aşağı Konak Okulunda görev yapan bir öğretmen Denizli'de yeni yönetime geçen Denizli Beşiktaş'lılar derneği yönetiminde bulunan bir arkadaşı ile iletişime geçerek , çocukların soğukta…

DENİZLİ'DEN DİYARBAKIR'A KARTAL ELİ

Diyarbakır Aşağı Konak Okulunda görev yapan bir öğretmen Denizli'de yeni yönetime geçen Denizli Beşiktaş'lılar derneği yönetiminde bulunan bir arkadaşı ile iletişime geçerek , çocukların soğukta atkıya ihtiyaçları olduğunu söyledi. Bunun üzerine Denizli Beşiktaşılıar Derneği yaptırdıkları 300 atkıyı Diyarbakır'a gönderdiler.

Gelen talebi değerlendiren Dernek yönetimi; Bırakın gökyüzünde kanat çırpsınlar. Ağlamasın, üzülmesin, gülsün çocuklar. sloganıyla hemen toplanarak yeni yıl öncesi çocukları sevindirmek amacıyla 300 adet atkının siparişini verdiler ve yeni yıl öncesi hediyeleri Diyarbakır'a ulaşmasını sağladılar.

Denizli Beşiktaş'lılar Derneği Başkanı Abdurrahman Tüfekçioğlu , yeni bir yönetim olmalarına rağmen gelen bu çağrıya duyarsız kalamadıklarını yönetim de bulunan arkadaşların fedakarlığı ile Diyarbakır'da ki, bu çocukları sevindirmek istediklerini söyledi. Hediyeler yerine ulaştıktan sonra orada ki Öğretmenin çekip gönderdiği fotoğrafa bakınca çok duygulandığını ve ne kadar doğru bir iş yaptıklarını gördüklerini söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Böyle çalışmalara bundan sonra da devam edeceklerini öncelikle Derneğin yeni yerine yerleşmesini hedeflediklerini ondan sonra öncelik Denizli'de olmak kaydıyla bu sosyal yardımlaşmaların devamlı içinde olacaklarını belirten Tüfekçioğlu ; Çocuklar Mutlu Olsun bu bize yeter dedi.