DİKKAT..! YAĞMUR VE FIRTINA GELİYOR

DİKKAT..! YAĞMUR VE FIRTINA GELİYOR

Son bir haftadır hava sıcaklığının 14 dereceyi bulduğu ilimizde, önümüzdeki günlerde fırtına, ardından yağmur geliyor. Hafta sonu ilimiz yağışlı olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli ve çevre illere fırtına, yağmur uyarısında bulundu. Meteoroloji uzmanlarının verilerine göre, yarından itibaren Denizli il genelinde hava sıcaklığının yüksek olacağı, buna rağmen parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı belirtildi. Yarın öğle saatlerinde Acıpayam, Beyağaç, Çameli, Kale ve Tavas gibi rakımı yüksek ilçelerde sağanak yağış bekleniyor. Yarın il genelinde kuvvetli fırtınanın  “50-75 km/sa” şeklinde esmesi bekleniyor. Hafta sonu Cumartesi gününden itibaren yağışlı havanın hakim olacağı Denizli’de, gelecek haftada yağışların devam etmesi bekleniyor.

 METEOROLOJİDEN TEDBİR UYARISI GELDİ                                                                        

Meteorolojiden yapılan uyarıda; “Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli fırtına  (70-90 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı baca zehirlenmeleri ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” Denildi.