Dikkat! Yağışlar etkili olacak, olumsuzluklar oluşabilir

Dikkat! Yağışlar etkili olacak, olumsuzluklar oluşabilir

Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, bu akşam başlayacak yağışların tüm Türkiye'de etkili olacağını belirterek "Marmara'da yağmur, Ege ve Akdeniz'de gök gürültülü yağmur, doğuda ise kar…

Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, bu akşam başlayacak yağışların tüm Türkiye'de etkili olacağını belirterek "Marmara'da yağmur, Ege ve Akdeniz'de gök gürültülü yağmur, doğuda ise kar yağışı olumsuzluk oluşturabilir" ifadelerini kullandı. Meteoroloji'den yapılan açıklamada da İstanbul için, perşembe gecesi saat 04.00'ten itibaren yağışın etkili olmasının beklendiği duyuruldu. Meteoroloji'nin verilerine göre Türkiye bu akşam saatlerinde yağışlı havanın etkisi altına giriyor.

BATIDA YAĞMUR, DOĞUDA KAR

CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, yağışlı hava sistemine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Prof. Dr. Orhan Şen yağışların Marmara'da yağmur şeklinde olacağını, Ege ve Akdeniz'de ise gök gürültülü yağmur görüleceğini ifade etti. Yurdun doğusundaysa kar yağışı etkili olacak.

EGE:

Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Denizli, Afyon ve Kütahya ile Uşak'ın doğu çevrelerinin, (Perşembe) gece saatlerinde ise Kuzey Ege kıyılarının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 14°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 17°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı

İZMİR °C, 20°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, (Perşembe) gece saatlerinde kıyı kesimleri sağanak yağışlı

 MANİSA °C, 20°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, (Perşembe) gece saatlerinde kuzeybatı çevreleri sağanak yağışlı

(Kaynak: Mynet)