Depremden 30 saat sonra tebessüm ettiren anlar

Depremden 30 saat sonra tebessüm ettiren anlar

Geceleyin süren ağır çalışmaların ardından, sabah saatlerinde başlayan hızlı çalışmalar sonucunda enkaz altından çıkartılan insanların sevinci ekiplere tebessüm ettiriyor. 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin yıkıcı etkileri devam ediyor. Enkaz altından yardım bekleyenler ve aileleri, seslerini sosyal medyadan duyurmaya çalışırken yardım ekipleri olay yerlerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Bu sefer, enkaz altından kurtarılan küçük bir çocuğun şaşkın tavırları sosyal medyaya yansıdı. O anlar saniye saniye kaydedildi. Hatay'da 30 anne ile 6 aylık bebeği 29 saat sonra sağ çıkarıldı.
Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Manisa ve daha birçok ilde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremzedeler için tüm Türkiye seferber olurken deprem bölgesinden gelişmeler gelmeye devam ediyor. AFAD ekipleri, küçük bir çocuğu enkaz altından kurtardı. O anın şaşkınlığını yaşayan küçük çocuk, etrafındakilere tebessüm ettirdi. Öte yandan Hatay'ın Odabaşı Mahallesi'nde yıkılan binanın enkazından 30 yaşındaki Hülya Yılmaz ve 6 aylık bebeği Ayşe Vera Yılmaz, 29 saat sonra sağ çıkarıldı.

ŞAŞKIN HALLERİ GÜNDEM OLDU
AFAD ekipleri, küçük bir çocuğu enkaz altından çıkardı. Şaşkınlıkla etrafına bakan küçük çocuk, "Noluyor ya noluyor?" diye bağırdı. Bunun üzerine AFAD ekipleri çocuğa, "Bir şey olmuyor. Sen kahramansın. Günaydın" dedi.

ANNE VE BEBEĞİ 29 SAAT SONRA ENKAZDAN SAĞ ÇIKARILDI
Hatay'da AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri binaların enkazından mümkün olduğunca fazla kişiyi sağ çıkarmak için zamana karşı yarışıyor. (Mynet.com.)