Denizli’yi Off-Road heyecanı sardı

Denizli’yi Off-Road heyecanı sardı

DENDOFF 2. Mahalli off-road yarışları Merkezefendi Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenecek.

MERKEZEFENDİ’DE OFF-ROAD KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

DENDOFF 2. Mahalli off-road yarışları Merkezefendi Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenecek. Hafta sonunda Denizli’de off-road heyecanı yaşanacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Ulusal formatta ulusala aday bir yarış olacak. Tüm vatandaşlarımızı hafta sonunda off-road yarışlarına bekliyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, büyük bir off-road organizasyonuna ev sahipliği yapacak. 6-7 Mayıs tarihlerinde Denizli’de off-road heyecanı yaşanacak. DENDOFF 2. Mahalli off-road yarışları, Merkezefendi Belediyesi tarafından Denizli’ye kazandırılan Saruhan Mahallesi’ndeki off-road pistinde gerçekleştirilecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, DENDOFF Başkanı Hüseyin Uyar ve DENDOFF Başkan Yardımcısı Kenan Özsoy ile birlikte açıklamalarda bulundu. Başkan Subaşıoğlu, açıklamasında “Denizli DENDOFF kulübümüz ve TOSFED (Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu) ile birlikte resmi bir organizasyona imza atıyoruz. Bu bizim için çok önemli. Önümüzdeki 2018 yılının TOSFED tarafından yayınlanacak yarış takvimine Merkezefendi’nin bu OFF-ROAD’un girmesi açısından bütün gözlerin Denizli’de bu organizasyonda olacağı önemli bir süreçteyiz. Ben her şeyden önce DENDOFF kulübümüze teşekkür ediyorum. DENDOFF aynı zamanda TOSFED’in Denizli’deki bütün çalışmalarını yürüten resmi bir kuruluş ünvanı ve tescil ünvanı da taşıyor. DENDOFF 2. Mahalli off-road yarışları bu hafta sonunda yapılacak. Bizde Merkezefendi Belediyesi olarak bu yarışlara ev sahipliği yapıyoruz. 6 Mayıs cumartesi günü Seremoni startı adliye önünde saat 12.15’te verilecek. 7 Mayıs pazar günü seyircili yarış saat 12.30’da başlıyor. 20 araç yarışa katılıyor” ifadelerine yer verdi.

 

“ULUSAL FORMATTA ULUSALA ADAY BİR YARIŞ OLACAK”

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, DENDOFF 2. Mahalli off-road yarışlarının ulusala aday bir yarış olacağını söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Ulusal formatta ulusala aday bir yarış olacak. Bu yarıştan alınacak 700 puan ile Denizli-Merkezefendi off-road pisti 2018 yılında yapılacak olan ulusal yarışın bir bölümüne ev sahipliği yapabilecek. Hafta sonundaki yarış 5 etapta düzenlenecek. İlk 2 etabı orman etabı olarak gerçekleştirilecek. Yarışcılar orman etabında 9,6 km’yi iki kez turlayacak. Pazar günü ise seyircili yarış düzenleniyor ve burada 3 etap olacak. 9 tur olarak düzenleniyor” dedi.

 

“TÜRKİYE’NİN FARKLI BÖLGELERİNDEN ARAÇLAR GELECEK”

 

Bu yarış için Türkiye’nin farklı bölgelerinden ve şehirlerinden yarışmacıların geleceğini söyleyen DENDOF Başkanı Hüseyin Uyar, “Başta Belediye Başkanımız Muhammet SUBAŞIOĞLU’na verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Denizli’nin en büyük off-road pistini geçen yıl faaliyete geçirdik. Ama ulusal formatta olması için 10 km’lik orman etabımızın olması gerekiyordu. Sağolsun başkanımız bu yolu açmamıza yardımcı oldu. Şuan etabımız 1.7 km seyirci, 9.6 km’de orman etabı olarak daha da büyüdü. Daha geniş bir kitleye hitap edecekler. Cumartesi günü olacak yarışta orman etabı yarışında seyircilerin çok fazla seyretme imkânı yok ama kesinlikle organizasyon kalabalık bir organizasyon olacağı için cumartesi günü halkımızda gelebilir. Onları ağırlayacağımız bazı noktalar var. Bazı görsellikleri görebilecekleri noktalar var. Bütün halkımız davetlidir. Bu yarış için Türkiye’nin farklı bölgelerinden ve şehirlerinden yarışmacılar gelecek. Karadeniz’den Giresun ve Ordu’dan 5 araç, İstanbul Çorlu’dan 5 araç, Ankara’dan 5 araç, Datça’dan 1 araç, İzmir’den 1 araç, Denizlimiz’de ulusalı çok yakın takip eden 4 tane aracımızla beraber bu yarışı inşallah yapacağız ve sonlandıracağız. Yarışımız Merkezefendimiz ve Denizlimiz için çok önemli bir yarış. Belediyemiz ve belediye başkanımız destekleriyle sonuna kadar yanımızdalar. Teşekkür ediyorum. Güzel bir yarış olacağına inanıyorum. Lütfen vatandaşlarımız bizi seyircisiz bırakmasın istiyorum”dedi.