Denizlispor’un transferleri devam ediyor 

Denizlispor’un transferleri devam ediyor 

Mustafa Çeçenoğlu Denizlispor’la 2 yıllık imzaladı. Ardından Samsunspor forması giyen Brahim Darri ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı duyurdu. Daha sonra ise ekip eski oyuncusu Aissati ve son…

Denizlispor, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Mustafa Çeçenoğlu’nu 2 yıllığına renklerine bağladı. 
Denizlispor orta sahaya takviyelerine hız kesmeden devam ediyor. Yeşil siyahlı ekip son olarak Gençlerbirliği forması giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Mustafa Çeçenoğlu ile 2 yıllık imzaladığını duyurdu. Kulübün yaptığı yazılı açıklamada; “Kulübümüz, son olarak Gençlerbirliği forması giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Mustafa Çeçenoğlu ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. Mustafa Çeçenoğlu'na hoş geldin diyor, yeşil-siyah formamız altında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Denizlispor, Brahim Darri’yi renklerine bağladı 
Denizlispor son olarak Samsunspor forması giyen Brahim Darri ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı duyurdu. 
Denizlispor ardı ardına transferlerine devam ediyor. Yeşil siyahlı ekip 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Brahim Darri ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Kulübümüz, Samsunspor oyuncusu 26 yaşındaki orta saha Brahim Darri ile 1+1 yıllık anlaşma sağlamıştır. Brahim Darri'ye hoş geldin diyor, yeşil-siyah formamız altında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Denizlispor’dan 2 yeni transfer 
Denizlispor transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeşil siyahlı ekip eski oyuncusu Aissati ve son olarak Eskişehirspor forması giyen Erdal Akdari ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. 
Denizlispor ardı ardına transferlerine devam ediyor. Yeşil siyahlı ekip 28 yaşındaki savunma oyuncusu Erdal Akdari ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Ayrıca geçtiğimiz sezon Denizlispor forması giyen ve daha sonra Adana Demirspor’a transfer olan Aissati ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Kulübümüz, son olarak Eskişehirspor forması giyen 28 yaşındaki savunma oyuncusu Erdal Akdari ve 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Ismail Aissati ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. Erdal Akdari ve Ismail Aissati’ye hoş geldin diyor, yeşil-siyah formamız altında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.(İHA)