DENİZLİSPOR'UN KAZANDIĞI 3 PUAN'DAN FAZLASI

DENİZLİSPOR'UN KAZANDIĞI 3 PUAN'DAN FAZLASI

Denizlispor , Ligin iddialı ekiplerinden Altınordu'yu evinde ağırladı. Ligin en genç ve en çok koşan takımına karşı yaklaşık 55 dk. 10 kişiyle mücadele eden Horozlar maçı 2-0 kazanıp 3 puanı…

Denizlispor , Ligin iddialı ekiplerinden Altınordu'yu evinde ağırladı. Ligin en genç ve en çok koşan takımına karşı  yaklaşık 55 dk. 10 kişiyle mücadele eden Horozlar maçı 2-0 kazanıp 3 puanı hanesine yazdırdı.

Denizlispor , Altınordu'yu 2-0 mağlup edip 3 puanı almasına rağmen yüzler gülemedi. Maçın 37. dakikasında Kerem Can Akyüz  Kırmızı kart görüp 10 kişi kalması sinirleri gerdi ve bozdu. 

Maçın devre arasına girerken Hakem triosu uzun süre Güvenliğin sağlanmasını bekledi ve ondan sonra soyunma odasına gitti. Yönetici Ali Fırat Hakem Onur Karabaş ve yardımcılarına çok büyük tepki gösterdi. Bedavadan gösterdiğiniz kartla bir takımı 60 dk eksik oynatacaksınız , size yakıştımı diye bağırdı.

Maça taraftarlar gene ilgi göstermedi, gelen çok az sayıda taraftar ise hiç durmadan takımlarını desteklediler. Geçtiğmiz maçların aksine protokol tribünü de ancak yarı yarıya doluydu.

Kerem Can Akyüz'ün Kırmızı Kart görmesiyle birlikte, Teknik Direktör Reha Erginer , Anıl Taşdemir 'i oyundan aldı ve Cihan Özkaynak'ı sol kenara aldı. Ancak Cihan 56. dk içinde sakatlanınca yerine Alperen oyuna girdi.

Altınordu baskı kurup , oyuna hakim olduğu ve etkili dakikalrında buldukları pozisyonlarda Kaleci Asil Kaan Güler başarılı oldu ve rakiplere gol atma imkanı tanımadı. taraftarlar yaptığı her kurtarıştan sonra Asil için tezarühat yaptılar.

Takımın tek santraforu Yasin Ozan cezalı olduğu için Andre Moritz santrafor oynadı ancak istekli olmasına rağmen etkili olamadı.

Ömer Alp ilk golü atarken , ikinci golde Cenk Güvenç'in vurduğu top kaleciden dönerken Ziya Alkurt golü yapınca  defans hem geride hem de ileride çok başarılı bir oyun sergilemiş oldu.

Altınordu gibi ligin en genç ve en çok koşan takımına karşı 10 kişiyle alınan galibiyet sevindirse de takımın alternatifsiz oyuncularından Kerem Can Akyüz'ün direkt kırmızı kart görmesi sebebiyle en az 2 maç ceza alacak olması kadro derinliği olmayan Denizlispor teknik heyetini de üzmüş durumda. 

Bu sonuçtan sonra Denizlispor 11. maçlar bitiminde 11. puanla 15 sırada yer alırken , Altınordu ise 15 puanla 9.sırada yer aldı.

Milli maç nedeniyle lige verilen aradan sonra ise Denizlispor , Ankaragücü deplasmanına gidecek.